3 savjeta za lakši povratak na posao nakon blagdana

Danas je za mnoge prvi dan na poslu u ovoj godini. Povratak na posao nakon blagdana u svakodnevnu rutinu nakon svih onih lijepih dana s obitelji i prijateljima. Dani su tmurni, računi tek stižu na naplatu i sve to može biti okidač za postblagdansku depresiju.

Kako preživjeti povratak na posao nakon blagdana

Presjecite tjedan

Ovaj radni tjedan je kratak, ponedjeljka smo se već riješili:-), što nije loše za prvi radni tjedan u ovoj godini. Ako vam treba još vremena da se vratite u stari ritam, sredinom sljedećeg tjedna ubacite druženje s prijateljima, fitness ili neku drugu aktivnost koju inače ne radite tijekom tjedna. Na taj način ćete izbjeći rutinu na koju još niste spremni.

Planirajte sljedeći godišnji odmor

Kao što si sad postavljamo ciljeve za ovu godinu, moramo planirati i kako ćemo se nagraditi. Planiranje godišnjeg odmora nikada ne može biti prerano, još možete dobiti popust za rano plaćanje. To može biti i sljedeći produženi vikend koji dolazi po kalendaru. Kad ga isplanirate, imate se čemu veseliti i lakše ćete živjeti sa svakodnevicom.

Just do it

Postavili ste si privatne i poslovne ciljeve za ovu godinu i mislite to je to? Kako ćete ih ostvariti? Da li ste razradili terminski plan i postavili si rokove? Želite promijeniti posao na primjer, morate izdvojiti vrijeme za networking. Koliko kava, ručkova ste planirali svaki tjedan? Želite kupiti stan. Koliko stanova ćete pogledati tjedno?…..Vrijeme nam svima brzo leti, jednostavno krenite i odmah ćete se bolje osjećati jer ne stojite u mjestu.

Foto: 123rf

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija hvar

Poduzetništvo čini Hvar jedinstvenom destinacijom

U sunčanom Hvaru i to u - ni manje ni više - staroj Lođi impresivna pročelja, u petak se održala Konferencija...