Business Café po prvi puta i u Karlovcu!

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati stiže u Karlovac, 23. veljače 2016., u 18:00 sati, u Papa’s Bar, Šetalište dr. F. Tuđmana 1.

Business Cafe u Karlovcu

Okupljenim poduzetnicima i onima koji to žele postati, Kristina Ercegović predstaviti će naše goste koji će s prisutnima podijeliti svoju poduzetničku priču:

Duška Prodanović D-Color, direktorica

Mirjana Vučetić HAMOWA-HIDRO, direktorica

Josip Bišćan Infinum, managing partner

Ivan Mataković Kamp “Slapić”, vlasnik

Ivica Pavlačić Merlinka, vlasnik

Događaj će pozdraviti predstavnici Grada Karlovca, a prisutnima će se obratiti i Ivana Jurišić, iz obrta za poslovno savjetovanje EU PROJEKTI, koja će predstaviti mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Nakon više od pet godina zaredom Business Café prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u pet zemalja regije.

Događanje u Karlovcu je besplatno za sve sudionike jer je organizirano u sklopu projekta „Pr(a)vi put u biznis!“, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu putem ovog linka ili donjih kontakt podataka.

Kontakt podaci:

Zaokret d.o.o.                                                                           Institut za razvoj poduzetništava i EU projekte

Kristina Ercegović, MBA                                                          Ivana Jurišić, voditeljica projekta

e-mail: [email protected], mob: 091 1555 228           e-mail: [email protected], mob: 091 1534 878

 

PPUB-Disclaimer

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...