Business Café po prvi puta i u Karlovcu!

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati stiže u Karlovac, 23. veljače 2016., u 18:00 sati, u Papa’s Bar, Šetalište dr. F. Tuđmana 1.

Business Cafe u Karlovcu

Okupljenim poduzetnicima i onima koji to žele postati, Kristina Ercegović predstaviti će naše goste koji će s prisutnima podijeliti svoju poduzetničku priču:

Duška Prodanović D-Color, direktorica

Mirjana Vučetić HAMOWA-HIDRO, direktorica

Josip Bišćan Infinum, managing partner

Ivan Mataković Kamp “Slapić”, vlasnik

Ivica Pavlačić Merlinka, vlasnik

Događaj će pozdraviti predstavnici Grada Karlovca, a prisutnima će se obratiti i Ivana Jurišić, iz obrta za poslovno savjetovanje EU PROJEKTI, koja će predstaviti mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Nakon više od pet godina zaredom Business Café prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u pet zemalja regije.

Događanje u Karlovcu je besplatno za sve sudionike jer je organizirano u sklopu projekta „Pr(a)vi put u biznis!“, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu putem ovog linka ili donjih kontakt podataka.

Kontakt podaci:

Zaokret d.o.o.                                                                           Institut za razvoj poduzetništava i EU projekte

Kristina Ercegović, MBA                                                          Ivana Jurišić, voditeljica projekta

e-mail: [email protected], mob: 091 1555 228           e-mail: [email protected], mob: 091 1534 878

 

PPUB-Disclaimer

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...