Dani ljepote i fitnessa – od 13. do 15. ožujka

Na današnjoj su press konferenciji najavljeni ovogodišnji Dani ljepote & fitnessa koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka.

Sajam Dani ljepote vodeći je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju. Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, modni accessories, a od ove godine u suradnji s Orlando Fitness Gupom, isti je nadopunjen novim, drugačijim i bogatijim sadržajima iz područja fitnessa!

Dani ljepote i fitnessa 2

Dani ljepote & fitnessa održat će se u paviljonima 6, 7, 7a i u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Izlagat će 215 izlagača iz 20 zemalja.

Zahvaljujući našim cijenjenim izlagačima podijelit ćemo mnoštvo poklona. Svaki dan na pozornici u paviljonu 7 bit će nagradna igra za posjetitelje u kojoj ćemo dijeliti atraktivne poklone.

Očekuje se da će Dane ljepote otvoriti dr. sc. Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba, u petak, 13. ožujka 2015. u 11.00 sati u paviljonu 7.

 

DANI LJEPOTE- fantazija kose, skin centar, zelena zona, make up radionice, nail art

Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Utjecaj javnosti i magnetski privlačnih kampanja koje kreiraju nove trendove nameću nam kulturu življenja i daju uvijek nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

Sa zadovoljstvom na velika vrata ove godine vraćamo i frizerski segment. Nedjelja 15. ožujka rezervirana je za cjelodnevno frizersko događanje pod nazivom Fantazija kose. Otkrijte koji su frizerski trendovi in. Što se nosi i kako se šiša saznajte ekskluzivno na našim seminarima.

Svoja umijeća na pozornici Kongresnog centra prezentirat će obrtnici iz cijele Hrvatske pod pokroviteljstvom HOK-a i Ceha frizera u show-u Sinergija ljepote, Mark Wolley iz Electric Hair-a, Max Lamparter iz label.m-a, Rodrigo Silva iz Keratherapy-a, a večernji show upriličiti će nam na look&learn seminaru kreativni tim talentiranih umjetnika RUSK – Fashion Culture Attitude koji se po prvi put prezentira u Hrvatskoj.

Prošle godine uveli smo vrlo uspješni projekt SKIN CENTAR s kojim nastavljamo i dalje. Opuštajući kutak gdje će posjetitelji besplatno moći obaviti dermatološki pregled kože, dobiti savjete za svoje probleme (madeži, akne, rosacea, psorijaza) te po izuzetno povoljnim sajamskim cijenama kupiti preporučene dermokozmetičke preparate. Organiziranjem Skin centra uz veliku podršku i sudjelovanje dermatologa specijalista i Gradskog ureda za zdravstvo grada Zagreba ponovno želimo ukazati na važnost preventivnih pregleda i učinkovito se uključiti u podizanje svijesti o važnosti zdravlja kože. Redovna i pravilna briga o koži može pomoći u usporavanju prirodnog procesa starenja te spriječiti niz problema.

Dani ljepote i fitnessa 1

Ove godine uz Skin centar širimo temu na prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu te stvaramo tzv. ZELENU ZONU, posebno uređeni “zeleni ambijent“ sajma za ekološke proizvode. Na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih  isključivo od prirodnih sastojaka. Na pozornici u paviljonu 7 svaki dan na rasporedu su zanimljiva i edukativna besplatna predavanja na temu pravilne prehrane, promjena na tijelu, zdravog života i mršavljenja.

Program na ovogodišnjim Danima ljepote obogaćuju i dvije make up radionice u organizaciji MUD ACADEMY HRVATSKA – Smokey eyes i Evening look te prezentacija rada zračnim kistom i KRYOLAN HRVATSKA – Dermacolour camouflage te povratak natjecanja ZLATNI RUŽ (make up natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke županije) pod atraktivnim nazivom „51 NIJANSI SIVE“. Tema je inspirirana poznatim svjetskim bestsellerom 50 nijansi sive. Natjecatelji će svoju kreativnost i maštovitost prenijeti na lica modela, a zadatak im je istaknuti senzualnost, intrigantnost i provokativnost koju svaka žena nosi u sebi.

 

I ove godine nas očekuje međunarodno natjecanje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu Love animals. Natjecanje će se održati u subotu, 14. i nedjelju, 15. ožujka u 8 kategorija. Dio zarade od kotizacije donirat će se azilu za životinje – društvu za zaštitu životinja.

Prvi dan sajma već tradicionalno rezerviramo za frizersko i make up natjecanja učenika srednjih škola, za naše buduće frizerske i make up majstore.Budući majstori od frizure natjecat će se na tri teme: dnevna frizura na raspuštenoj kosi, vjenčana frizura na dugoj kosi i moderna muška frizura.Tema make up natjecanja ove godine je „Glamour za Miss“.

Dani ljepote i fitnessa 3

DANI FITNESSA

Da bi bili lijepi i njegovani prvenstveno moramo biti zdravi. U tome nam uvelike pomaže redovita tjelovježba.Cilj nam je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje, a samim tim i ljepotu.

Stoga smo ponosni na našu novu temu s kojom širimo Dane ljepote – Fitness, koja se održava pod motom POKRENIMO SE  u suradnji s našim stručnim i organizacijskim partnerom Orlando Fitness Grupom.

Razvoj fitnessa u svijetu u proteklih nekoliko godina djeluje pozitivno na povećanje svijesti o važnosti bavljenja tjelovježbom i sportskom rekreacijom. Postajemo svjesni važnostibrige o zdravlju, ali jednako tako i brige o vlastitom izgledu. Definiraju se novi standardi ljepote, a sukladno tome nameću nam se i novi prioriteti. Estetika i osjećaj za lijepo postali su važan dio naše svakodnevnice.

Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Na Danima ljepote & fitnessa, 14. i 15. ožujka održat će se fitness konvencija. Ova konvencija će okupiti članove fitness centara, rekreativce, zaljubljenike u vježbanje, sportaše, fitness trenere, osobne trenere, aerobik i pilates instruktore, kinezioterapeute i druge profesionalce iz cijele regije. Više od 30 međunarodnih i domaćih prezentera svoju energiju prenijet će na sve sudionike. Održat će se u paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma.

 

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitness savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 13. do 15. ožujka.

Dodatne informacija potražite na službenim stranicama Zagrebačkog Velesajma.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tko ima hrabrosti, viziju i znanja reformirati razvojno ograničavajuće PDV politike?

Tko vas šiša - poručuje država vlasnicima frizerskih salona kojima stopa PDV-a od 25% onemogućuje daljnji razvoj. Stoga u vrtlogu nadolazećih...