Dizajnerice Cro A Portera sudjelovale u humanitarnoj akciji Dani narcisa

Poznate dizajnerice sudjelovale su ovoga vikenda u velikoj humanitarnoj akciji „Dani Narcisa“, a nekoliko dana prije toga uspjele su naći vremena te zabljesnuti kao glavna lica beauty kampanje.

Dani narcisa

Za tri dana počinje 25. jubilarno izdanje Schwarzkopf Cro A Portera. Sve kolekcije su spremne za izlazak na pistu, a ženski dio dizajnerske ekipe uspio je malo predahnuti od rada i sudjelovati u humanitarnoj akciji te odraditi i beauty snimanje. Ovoga vikenda djevojke su sudjelovale u humanitarnoj akciji Europa Donne „Dani Narcisa“ u kojoj su na Cvjetnom trgu prodavale narcise. Usput su upoznale i dobitnice koje su došle preuzeti osvojene karte u nagradnim igrama naših portala.

Naime, s obzirom na specijalno izdanje ove sezone, organizacijski tim odlučio je darovati čitateljice najčitanijih portala sa po dvije ulaznice za Schwarzkopf Cro A Porter te poklon paketom glavnog partnera Schwarzkopfa. Dobitnice ulaznica tom su prilikom pozirale s poznatom dizajnericom Matijom Vuicom i dobivenim poklonima na Cvjetnom trgu.

Dani narcisa 0

Za to vrijeme ženski dio dizajnerske ekipe, Sonja Lamut, Iva Karačić, Andrijana Subotić Pjajčik Etna Maar, Vedrana Mastela, Jelena Holec i Katarina Džale, sudjelovale su u prodaji narcisa povodom održavanja humanitarne akcije Europa Donne „Dani Narcisa“. U samoj akciji sudjelovale se i ostale poznate ličnosti iz javnog i političkog života kao što su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, ministar Siniša Varga, Ivo Josipović, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi.

Nekoliko dana ranije sudjelovale su na radionici za make up i kosu. Lana Puljić, Sonja Lamut, Andrijana Subotić Pjajčik, Vedrana Mastela, Jelena Holec, Katarina Džale, Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak iz Jet Laga, Iva Karačić, Lidija Pihler Yuniku te Ana Brajković iz Neba predstavile su ženski dio snaga Schwarzkopf Cro A Portera te su na jedan dan zamjenile uloge i zabljesnule poput pravih modela.

Dani narcisa 1

Povod je bila potraga za novim imenima u svijetu make up artista i frizera koju je organizirao Citroën, francuski brand partner projekta Schwarzkopf Cro a porter. Uz savjete profesionalnih make up artista Illamasque, te Schwarzkopf professional proizvoda za kosu, zadatak je prošao i više nego odlično, a o tome svjedoče i zadovoljna lica dizajnerica.

Upravo u zadnjim danima pripreme pred predstavljanje kolekcije na skorašnjem Schwarzkopf Cro a porteru, dizajnerice imaju najmanje vremena za sebe, pa su djevojke iskoristile ovaj predah kako bi razmjenile iskustva, umanjile stres i na trenutak uživale u svojoj ženstvenosti. Sati šminkanja i friziranja bili su užitak i za najnestrpljivije, a djevojke su vrijeme kratile razgovarajući o nadolazećoj reviji, komentirajući modele i materijale koje su odabrale kreacije.

Dani narcisa 2

Ovo je bila jedna od rijetkih prigoda kada smo imali priliku vidjeti mlade i talentirane dizajnerice pred samim objektivom. Obično slika koju vežemo uz njih je ona u backstageu Schwarzkopf Cro A Portera okružene manekenkama, vlastitim kreacijama i modnim dodacima. Sada ih vidimo u jednom potpuno drugačijem izdanju, s profesionalnim make up-om i frizurom kako se veselo nalaze ispred kamere, a ne iza, kao do sad. Iako nenaučene na poziranje i stajanje ispred kamere, dizajnerice su izvrsno obavile posao i pozirale poput pravih modela.

25. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Hrvatske obrtničke komore te Hrvatske gospodarske komore. Najatraktivnija imena domaće modne scene u dva dana održavanja, 26. i 27. ožujka u Studiju 2 zagrebačkog Jadran filma pokazat će najbolje od hrvatskog dizajna za ovu sezonu.

Foto: Cro A Porter

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više