Darivanje klijenata i partnera mnogima su temelj dugoročne i iskrene suradnje – ovih blagdana poklonite prirodu

Ove blagdane izmamite osmijeh poklonom iz prirode! Poslovna godina je proletjela i ponovno smo zakoračili u jedan od najljepših perioda, vrijeme blagdana i adventskog slavlja. Ukrasni zvončići, miris cimeta i kuhanog vina, slatki medenjaci i osmijesi na licima samo su dio adventskog raskoša i veselja. Ovo je za mnoge i vrijeme za darivanje klijenata i poslovnih partnera.

Poslovne obveze polako približavamo kraju, zaokružujemo priču za proteklu godinu. Sada je vrijeme predaha, analize poslovnih aktivnosti i planova za nadolazeću godinu. Darivanje klijenata od srca i s puno dobrih želja za zdravlje, sreću i poslovni uspjeh temelj su kvalitetne i dugoročne poslovne suradnje. Upravo takve poklone, pakete pune zdravlja i vitamina, osmislila je poduzetnica Hermina Skular iz tvrtke Green I Organic. Pokloni iz prirode s ekološkim voćem i začinima već su svečano zapakirani i spremni da nekome izmame osmijeh na lice.

darivanje klijenata

Možete birati između velikih i malih darova, izrađenih od vrhunskih ekoloških namirnica. Među njima je čisti matični sok od aronije, bogat antioksidantima, vitaminima i hranjivim nutrijentima, odličan čistač organizma i preporuča se za jačanje imuniteta. Sok bez dodanih šećera, aditiva i konzervansa možete naći u poklonu s čajem i aronijom od 1 l i 0,2 l koji je odličan izbor za poklon poslovnom klijentu ili cijeloj obitelji. Pored čudesne aronije, poklon sa šarenim i moćnim shotovima zadovoljit će i najzahtjevnije klijente i članove obitelji. Na bazi đumbira i kurkume, u ambalaži od 75 ml, predstavljaju dnevnu dozu vitamina i prekrasan su dar za sve prigode. Ove blagdane poklonite zdravlje!

Kako izgledaju Green I Organic poklon paketi i od čega se sastoje možete vidjeti ovdje. Cijene se kreću već od 50 kn + PDV. Čekaju vas prefini i zdravi darovi koji će božićne blagdane učiniti još čarobnijima!

Tekst i foto: Green I Organic

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...