Darivanje klijenata i partnera mnogima su temelj dugoročne i iskrene suradnje – ovih blagdana poklonite prirodu

Ove blagdane izmamite osmijeh poklonom iz prirode! Poslovna godina je proletjela i ponovno smo zakoračili u jedan od najljepših perioda, vrijeme blagdana i adventskog slavlja. Ukrasni zvončići, miris cimeta i kuhanog vina, slatki medenjaci i osmijesi na licima samo su dio adventskog raskoša i veselja. Ovo je za mnoge i vrijeme za darivanje klijenata i poslovnih partnera.

Poslovne obveze polako približavamo kraju, zaokružujemo priču za proteklu godinu. Sada je vrijeme predaha, analize poslovnih aktivnosti i planova za nadolazeću godinu. Darivanje klijenata od srca i s puno dobrih želja za zdravlje, sreću i poslovni uspjeh temelj su kvalitetne i dugoročne poslovne suradnje. Upravo takve poklone, pakete pune zdravlja i vitamina, osmislila je poduzetnica Hermina Skular iz tvrtke Green I Organic. Pokloni iz prirode s ekološkim voćem i začinima već su svečano zapakirani i spremni da nekome izmame osmijeh na lice.

darivanje klijenata

Možete birati između velikih i malih darova, izrađenih od vrhunskih ekoloških namirnica. Među njima je čisti matični sok od aronije, bogat antioksidantima, vitaminima i hranjivim nutrijentima, odličan čistač organizma i preporuča se za jačanje imuniteta. Sok bez dodanih šećera, aditiva i konzervansa možete naći u poklonu s čajem i aronijom od 1 l i 0,2 l koji je odličan izbor za poklon poslovnom klijentu ili cijeloj obitelji. Pored čudesne aronije, poklon sa šarenim i moćnim shotovima zadovoljit će i najzahtjevnije klijente i članove obitelji. Na bazi đumbira i kurkume, u ambalaži od 75 ml, predstavljaju dnevnu dozu vitamina i prekrasan su dar za sve prigode. Ove blagdane poklonite zdravlje!

Kako izgledaju Green I Organic poklon paketi i od čega se sastoje možete vidjeti ovdje. Cijene se kreću već od 50 kn + PDV. Čekaju vas prefini i zdravi darovi koji će božićne blagdane učiniti još čarobnijima!

Tekst i foto: Green I Organic

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

LinkedIn postaje moćan prodajni kanal

LinkedIn koristi sve više ljudi i ta društvena mreža postaje moćan prodajni kanal. Istaknuo je to Daniel Disney, stručnjak za prodaju...