Drugi member meetup donio korisne savjete iz područja zdravlja i vitalnosti

member meetup

Drugi po redu Member meetup članica Women in Adria održan je  u Centru fizikalne medicine i vitalnosti u zagrebačkim Gajnicama. Mjesto je to gdje mnogi Zagrepčani dolaze kako bi pospješili, očuvali  zdravo i vitalno tijelo, mjesto koje se tijelom bavi kroz znanstveni i  holistički pristup.

Holistički pristup za potpuno zdravlje

Dr.med. Branimira Pašalić, specijalist fizijatar nas je provela kroz  svoj Centar,  koji više od  10 godina  je glavno mjesto zdravlja mišićno koštanog sustava tijela. Mnogi  su prepoznali  stručnost i visoku kvalitetu ponuđenog  u Centru. Naime, u rad su uključeni svi: od dr. specijalista , profesora, magistra, tima fizioterapeuta. Svi oni pružaju najbolje rješenje i odgovore za zdravo i vitalno tijelo kroz znanstveno holistički pristup. Specijaliziranost tima Centra reći će nekad i NE za masažu.

Objasnit će vam i zašto su uvijek odlični rezultati  kada vas trenira fizioterapeut neovisno dali je riječ o individualnom treningu ili grupnoj gimnastici. A ako se malo krećete saznat ćete koliko je bitan trening i stimulacija mišića te zašto je masaža poslije treninga melem za  tijelo.

Jednostavno, mnogima je Centar dr. Pašalić središte njihovog zdravog stila života.

member meetup

Pravilna prehrana je neizostavna

Gošća predavanja bila je mr. prehrane i  analitičarka prehrane Mirjana Tonković, koja pacijentima i klijentima u Centru stvara osobni jelovnik kroz nutricionističko savjetovanje neovisno je li riječ o preventivi, povećanju kvalitete života, kliničkoj prehrani, da li je riječ o profesionalnom sportašu ili rekreativcu koji posjećuje Centar. Mirjana nam je dala korisne savjete poput onoga da povećamo posjete tržnicama, a zaobiđemo velike trgovačke lance kada se radi o kupovanju namirnica. Saznali smo i da je jutarnji ritual ispijanja vode s limunom prije obroka nepotreban te se preporučuje čaša čiste vode.

Pravilna obuća zlata vrijedi

Da zaokružimo kompletno zdravlje i poradimo na posturi tijela, Silvija Erdelić iz tvrtke Erdelić d.o.o. nam je prezentirala što je zdrava obuća i kakvu obuću u kojim trenucima odabrati.

Naučili smo da su naša stopala naš temelj, što je to anatomska obuća i kako prepoznati kvalitetnu cipelu. Prezentirane su nam prednosti anatomski oblikovanih uložaka, balerinke od svega 120 grama, obuća sa fleksibilnim i savitljivim potplatom, obuća za dijabetičko stopalo, obuća za hallux valgus, fiziološka obuća, periva obuća u perilici rublja i nove kolekcije proizvođača Berkemann, Fidelio, PodoWell, Arcopedico, MBT, Grünland i Chausse Mouton.

Nakon izlagačkog dijela druženja svi smo imali bezbroj pitanja i dobili korisne savjete o ovim temama. Sljedeće member meetup druženje članica sprema se uskoro!

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

desi perkins

Započela biznis u doba koronakrize i postigla nevjerojatan uspjeh!

Osnivanje tvrtke i plasiranje novih proizvoda na tržište u trudnoći, a sve to usred najveće globalne pandemije koronavirusom? Poznata američka YouTuberica...