Drveni val – uspješna obrtnička priča započeta u pandemiji

Sanjali ste o vlastitoj kućici na moru? Mali kreativni studio Drveni val snove pretvara u stvarnost. Izrađena od recikliranih materijala i naplavina, ova mala umjetnička djela unikat su na kreativnoj sceni i najcool lifestyle ukras ovog ljeta.

Idealan suvenir ovog ljeta su umjetnička djela od recikliranih materijala s potpisom studija Drveni val.

suvenir

Pročitajte više: Ove Instagram profile morate zapratiti ako volite dizajn interijera i tražite ideje


Jedinstveni suveniri od recikliranog materijala

Ako ste u potrazi za jedinstvenim ručno izrađenim suvenirima s pričom, kreativni studio Drveni val vaša je adresa. Vlasnica studija Željka Komorčec svoju je kreativnu priču započela prije 4 godine izrađujući iz hobija kućice za privjeske, slike malih formata i šarene okvire, a sve od morskih naplavina i sličnog materijala koje su građani već zanemarili.

Kako je posao prerastao okvire društvenih mreža, Željka je inspirirana obalom otvorila craft prodavaonicu i showroom u Novom Vinodolskom.

Od privjesaka i okvira, preko pravih satova, umjetnina u obliku škura, vješalica pa i lampi, Drveni val postao je simbol svakog grada na Jadranu. Dodavši prepoznatljivost simbola i ekološku osviještenost, umjetnine Drveni val stvorile su spoj tradicionalnog i suvremenog Jadrana.


Pročitajte više: Jednostavno ih je održavati – sobne biljke koje su ukras svakom domu


Škure, vješalice, privjesci…

Tri su proizvoda kojima se Drveni val posebno ponosi – umjetnina Škure, vješalica za ključeve ili za što poželite i privjesak za ključeve u obliku kućice.

Škure su nastavak na već prepoznatljive Drveni val minijature u kojima centralnu ulogu ima niz kućica, krošnja drva, more i obavezni izlazak ili zalazak sunca. Idealan pogled s prozora više ne morate zamišljati. Tu je!

Inicijalno zamišljena kao vješalica za ključeve, Drveni val dodatak za dom s kućicama postao je puno više. Vješalicu Drveni val možete koristiti i za odlaganje odjeće, kuhinjskih krpi, ili kako vlasnica Drveni val studio poručuje, za bilo što poželite.

Privjesci za ključeve trenutno su popularniji od magneta, ako je vjerovati kupcima u suvenirnicama diljem obala. Baš zato što uspomenu na more, ljeto i bezbrižnost želite nositi i tijekom cijele godine! Idealna prilika da sebe ili svoje najdraže razveselite malim znakom pažnje – drvenom kućicom Jadrana koju možete nositi svuda sa sobom!

Škure, vješalice, privjeske za ključeve, magnete, slike, satove, lampe i još mnogo toga potražite u novljanskom studiju ili se javite na Drveni val Instagram i Facebook!

Foto: Facebook Drveni val

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Silvija Dološić Groznica Ilok

„Jednog će dana moja Lota biti ponosna na svoju mamu“ –...

Silvija Dološić Groznica Voditeljica je odjela za komunalne poslove, poljoprivredu i zaštitu okoliša Grada Iloka. Svojim je angažmanom na poslu i...
- Advertisment -