“Vaše druge oči”: Image kampanja Ghetaldus optike umotana u dobra, stara sjećanja

Nostalgija. Osjećaj smiraja koji stvara toplinu oko srca idealizirajući prošlost. Listanje starih albuma s fotografijama, snimke najsretnijih trenutaka video kamerama. Osmjeh koji se javlja na našim licima kada se prisjetimo malih obiteljskih navika koje su izgrađene oko tradicije naših djedova i baka. Gledajući unatrag, upravo su nam ti trenutci bili ključni u odrastanju – i upravo su oni stvorili temelj svega što danas cijenimo i volimo, a Ghetaldus optike nude vratit će vas u to vrijeme.


Pročitajte više: Kako je Kristina Kurtaj webshopom pokrenula rebranding Ghetaldusa u urbanu fashion destinaciju?


Priča Ghetaldus optike krenula je davne 1957. godine u ulici Gajeva 2c.  Upravo onim prostorom u koji možete zalutati i danas, u nešto modernijem ruhu, a smještenom u samom centru grada. Sam rast Ghetaldus optike vidljiv je na rastućem broju poslovnica kroz koje je svoju tradiciju vodeće optičke kuće proširila na gotovo njih 100.

U svoje 64 godine Ghetaldus optika je svojom kvalitetom i stručnim znanjem naših optičara izgradila povjerenje te bila uz vas u najbitnijim i najvećim trenutcima vaših života. Dovoljno dugo da pratimo život tri generacije, te postanemo prvi izbor za one koje tek dolaze.

Ghetaldus optika mjesto je koje ima dušu, a čiji su se zidovi nagledali mnoštva emocija upravo spram tako jednostavnog optičkog pomagala. Ghetaldus optike image kampanjom pod nazivom „Vaše druge oči“ zarobit će vas u nekom drugom vremenu, a svojom originalnošću posjetiti na važnost i njegovanje tradicije.


Pročitajte više: Ghetaldus predstavio novi vizualni identitet: Izlazimo van okvira!


Ako još niste dio ove polustoljetne tradicije, sada je pravo vrijeme da postanete.  Sada je ključni trenutak da upravo vi stvorite ono što će nove generacije cijeniti i voljeti te u Ghetaldus optici pronaći sigurnost kojoj će te se vraćati godinama.

Upravo povodom svog 64. rođendana Ghetaldus optika je u svojim poslovnicama cijene dioptrijskih okvira robne marke Ghetaldus snizila 64%.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

najava konferencija javna uprava

Žene koje su uspjele u javnom sektoru okupile smo na konferenciji...

Iako čine većinu zaposlenih, u javnom sektoru žene su nedovoljno zastupljene na vodećim pozicijama. Od 128 gradova, žena vode tek njih...
- Advertisment -