Hrvatske Margareta igračke krenule u prikupljanje sredstava na crowdfunding platformi Indiegogo

Hrvatski popularni startup Margareta prije par dana pokrenuo je kampanju prikupljanja novca na crowdfunding platformi Indiegogo. Margareta proizvodi visoko kvalitetne, ručno izrađene, ekološki prihvatljive didaktičke igračke za djecu.

Margareta ima 27 dana da prikupi ciljanih 12.500 dolara

Margareta je višebojni set drvenih geometrijskih oblika koji se iz didaktičkih slagalica pretvaraju u building blocks, te potom u 3D oblike poput drveća, kuća, planina i sl. Djeca od godine na više uživat će u balansiranju oblika dok će starija djeca razvijati um slažući dijelove u kartonsku kutiju prema uputama. Uz igračke razvija se logičko razmišljanje, vizualna percepcija, poboljšava se koncentracija, uče se osnovne boje, ali se i odlično zabavlja cijela obitelj.

Igračke su izrađene od laganog i kvalitetnog lipovog drveta te bojane ekološkim bojama neškodljivim za zdravlje, koje su primjerene za zaštitu dječjih igračaka. Dolaze u kartonskim kutijama zajedno s uputama.

Projekt je pokrenula i dizajnirala Margareta Lekić, koja je također razvila brand-strategiju i strategiju razvoja proizvoda.

Margareta_igračke

Margareta ima 27 dana da na Indiegogu prikupi ciljanih 12.500 dolara, a dosad su došli do iznosa od 2299 dolara. Tržišna cijena kretat će se oko 42 dolara po setu, dok će prvih 25 ljudi koji podrže kampanju imati mogućnost kupiti svih 5 setova svega za 100 dolara, dakle 20 dolara po kutiji.

Podržite sjajne Margareta igračke i na vrijeme riješite probleme oko kupnje Božićnih darova!

O igračkama možete viša saznati i na web stranici, kao i blogu, te na društvenim mrežama Facebook i YouTube.

Izvor i foto: Margareta Toys

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...