U dvije godine Vipnet opremio i uredio slatkovodna kupališta u 8 gradova i četiri županije

Vipnet nastavlja s projektom uređenja slatkovodnih kupališta u sklopu kojeg je ove godine uređeno gradsko kupalište Banja u Vinkovcima, a kreću radovi i na kupalištu Poloj u Slavonskom Brodu. Prošle su godine uređena kupališta u Dugoj Resi, Ogulinu, Ozlju, Slunju, Sisku i Petrinji. Vipnet je u projekt uređenja kupališta slatkovodnih kupališta dosad uložio milijun kuna, a više od 70 posto elemenata ugrađenih na kupalištima hrvatski su proizvod.

Nastavak inicijative “Čini pravu stvar”

Danas je u Vinkovcima obilježen završetak radova na uređenju gradskog kupališta Banja koje je uređeno Vipnetovom donacijom u okviru projekta Čini pravu stvar. Nova oprema i sadržaji Vipnetova su trajna donacija gradovima.

“Prilikom opremanja kupališta Banja, omiljenog mjesta za odmor i rekreaciju Vinkovčana, nastojalo se maksimalno odgovoriti na potrebe i navike korisnika, kako unošenjem dodatnih sadržaja, tako i oplemenjivanjem postojećih, uz ostavljanje prostora za daljnji razvoj. Odabirom vrste novih sadržaja cilj nam je bio produžiti korištenje Banje i na vrijeme izvan same kupališne sezone, pri tom nudeći ponešto za pripadnike svake generacije”, rekla je arhitektica Karmen Prlić, autorica idejnog rješenja projekta uređenja kupališta iz arhitektonskog ureda Jukić i Prlić.

Na kupalište Banja u Vinkovcima dodani su sljedeći sadržaji:  za najmlađe je postojeće dječje igralište obogaćeno novim penjalicama s toboganom i pješčanikom, za sportaše i rekreativce popravljeni su postojeći tereni odbojke na pijesku, a dodani badminton igralište i trim park.  Postavljene su i nove klupe, kabine za presvlačenje, uređen je roštilj park s roštiljima i pripadajućim garniturama za sjedenje te drvena sunčališta s jedrima za hlad.

Čini_pravu_stvar_1

“U ime građana Grada Vinkovaca zahvaljujemo Vipnetu i veseli me što smo zajedno omogućili ovako lijep poklon svim ljubiteljima kupališta Banja povodom obilježavanja Dana grada Vinkovaca”, izjavio je Mladen Karlić, gradonačelnik Vinkovaca.

Kupalište Poloj u Slavonskom Brodu oprema se penjalicom s toboganima, duplom ljuljačkom, penjalicom, vrtuljkom, njihalicom i toboganom.

“Polazeći od pretpostavke da su poslovni uspjeh i održivi razvoj nerazdvojni, Vipnet je od samog osnutka društveno odgovorno poslovanje definirao kao važnu odrednicu razvoja tvrtke. Projekt uređenja i opremanja kupališta pokrenut je prošle godine u okviru programa „Čini pravu stvar” u sklopu kojeg se provode brojne aktivnosti na području zaštite okoliša i zelenog poslovanja, edukacija i korporativnog volontiranja u koje se dosad uključilo preko 200 zaposlenika. Drago mi je da za Vipnetov 16. rođendan građanima Vinkovaca i Slavonskog Broda možemo pokloniti uređena gradska kupališta i vjerujem da tim projektom činimo pravu stvar”, izjavila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

Čini_pravu_stvar_2

Foto: VIP

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više