Ivana Marković nova je članica Uprave Vipneta

Ivana Marković imenovana je novom članicom Uprave Vipneta. Poziciju preuzima prvog veljače i odgovarat će direktno Jiříju Dvorjančanskom, predsjedniku Uprave klastera Hrvatska i Makedonija.

Fokus na korisnike

Prije preuzimanja nove pozicije u Upravi, Ivana je radila na poziciji Direktorice prodaje privatnim korisnicima. Svojim dugogodišnjim iskustvom na raznim menadžment pozicijama dodatno će doprinijeti razvoju Vipneta.

„Dolazak Ivane u Upravu će omogućiti Vipnetu da dodatno ojača poziciju najbrže rastućeg, a ujedno i vodećeg telekoma u Hrvatskoj prema zadovoljstvu korisnika. Ivana će donijeti novu energiju našem timu i dodatno ubrzati tempo prema ispunjenju predstojećih ciljeva. Vrlo sam ponosan što smo za tako zahtjevnu poziciju dobili najboljeg kandidata iz našeg internog menadžment tima te Ivani želim sve najbolje u njenoj novoj i izazovnoj ulozi”, izjavio je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Po stjecanju diplome na Fakultetu ekonomije i trgovine u Italiji, Ivana Marković je karijeru započela u FMCG industriji, nakon čega počinje graditi uspješnu, petnaestogodišnju karijeru u telekom industriji.

Kao Direktorica prodaje privatnim korisnicima, postigla je odlične rezultate i u fiksnom i u mobilnom segmentu prodaje, upravljajući prodajnom mrežom, D2D segmentom i telefonskom prodajom. Kao članica Uprave, bit će zadužena za marketing, prodaju privatnim i poslovnim korisnicima, brand komunikaciju i službu za korisnike.

„Ponosna sam što postajem članicom Uprave najuspješnijeg izazivača na hrvatskom telekom tržištu. Zahvaljujem na pruženoj prilici i uvjerena sam da ćemo zajedničkim snagama nastaviti i ubrzati trend uspješnih rezultata iz 2015. te da ćemo i dalje donositi nove, inovativne proizvode i usluge koji će nam omogućiti da ostanemo prvi izbor korisnicima. Naše aktivnosti u velikoj će mjeri biti usmjerene i na dodatno jačanje vodeće pozicije Vipneta u području zadovoljstva korisnika“, izjavila je Ivana Marković, nova članica Uprave Vipneta.

Foto: arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više