WiA partneri koji će vam olakšati poslovanje

Svaki poduzetnik se pita kako olakšati poslovanje. Pravi partner na poslovnim počecima može biti presudan za uspjeh, a na tržištu je puno opcija. Ponekad je teško znati i odlučiti što nam zaista treba. Našim članicama omogućujemo suradnju s brojnim partnerima koji im mogu olakšati sve faze i brojne dijelove poslovanja.

Ona zna za RBA, a vi?

Raiffeisen banka prva je u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) postala sudionik programa „Women in business“ i time omogućila lakši i brži pristup povoljnijim sredstvima financiranja namijenjenim isključivo ženama poduzetnicama.

Žensko poduzetništvo i dalje osnažuju razvojem programa pod sloganom ‘Ona zna za RBA’ pružajući tako svojim sadašnjim i budućim klijenticama širi spektar usluga vezanih uz svakodnevno poslovanje,  po posebnim uvjetima i pogodnostima.

Otvaranjem transakcijskog računa u Raiffeisen banci uz predočenje članske iskaznice Women in Adria imate mogućnost korištenja njihovih usluga i proizvoda uz brojne pogodnosti.

Vaša account managerica u A1

Svi smo prošli kroz torturu dobivanja informacija ili rješavanja problema putem raznih call centara. Teleoperateri nisu iznimka. Kada nam treba brzo reagiranje, često smo osuđeni na čekanje u redovima ili kraj telefona. Znamo da to vrijeme možete puno produktivnije i korisnije iskoristiti pa smo u dogovoru s A1 osigurali account managericu ekskluzivno za naše članice. Alma Hasanović ([email protected]) vam je na raspolaganju za stručnu pomoć kod odabira najboljeg telekomunikacijskog rješenja za potrebe vašeg posla, uz ekskluzivne ponude i akcijske cijene samo za WIA članice.

Smanjite poslovne rizike uz Fininfo portal

Sigurno ste se našli u situaciji da ste imali poslovnu ponudu, no niste bili sigurni u onoga tko stoji iza nje. Ili je ponuda bila predobra da bi bila istinita ili vam je nešto drugo u vezi nje bilo sumnjivo. Što kada biste mogli provjeriti poduzeće koje vam je poslalo ponudu i tako vidjeli širi poslovni kontekst, povezanost i povijest poslovanja te na temelju objektivnih informacija lakše donijeli odluku?  Upravo to vam  nudi Fininfo portal, a besplatno se možete registrirati i isprobati. Za naše članice dogovorili smo i 10% popusta na kupnju PREMIUM paketa.

Uštedite gdje možete

Ako ste na početku svoje poslovne priče, spas biste mogli naći u programima koji   omogućuju da za vrlo pristupačnu cijenu, napravite sami svoju web stranicu. Tako ćete imati potpunu kontrolu nad sadržajem i osjećati se sigurno da je web spreman za javnost. Program kao što je Trioclicks nudi veliki izbor predložaka za svačiji ukus. Razni fontovi, boje, slike, stilova weba među kojima sigurno svatko može naći i nešto za sebe i svoje potrebe.

Sve aktivne Women in Adria članice ostvaruju 50% popusta na ukupnu godišnju cijenu za kreiranje i održavanje vlastite web stranice. Popust vrijedi za sve članice koje se registriraju do 31.12.2019. Cijena uključuje i zakup domene, što je sve što je zapravo potrebno za izradu i objavu weba ili bloga. Ovakvi programi predstavljaju “zlatno sredinu” jer imate potpunu slobodu samostalnog kreiranja vizuala i sadržaja, a i stručnu podršku ako negdje zapnete.

Foto: burst.shopify

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...