Iz Skandinavije u Hrvatsku: muškarci u promidžbi kućanskih uređaja

Marketinške kampanje imaju velik utjecaj na sve koji su joj izloženi i zato su pohvalne promidžbene aktivnosti koje ne potvrđuju društvene stereotipe, nego rade na razvoju društva. Takvi progresivni društveni trendovi najjači su na sjeveru Europe, a sada su stigli i u Hrvatsku!

Kuhanje ili peglanje?

Nedavno objavljeno istraživanje otkrilo je kako muškarci u skandinavskim zemljama daleko više sudjeluju u svakodnevnom obavljanju kućanskih poslova od onih u Hrvatskoj. Konkretno, u Letoniji to čini 57 posto muškaraca, u Švedskoj 56, a u Hrvatskoj svega 12 posto muškaraca. Iako njihov broj raste, promjene se događaju sporo.

Na međunarodne promidžbene kampanje kućanskih uređaja koje sve češće u glavnim ulogama imaju muškarce, nadovezalo se i hrvatsko predstavljanje blendera Explore 7 i usisavača Pure F9. Te su Electrolux proizvode u novootvorenom prodajno-servisnom centru Tehno-Agram u Zagrebu predstavili glumac Janko Popović Volarić i fitness trener Mario Valentić.

„Nove vrhunske Electrolux uređaje nismo željeli dati u ruke pripadnica ljepšeg spola. Željeli smo prikazati da su i muškarci s tim uređajima savršen spoj. Zato smo za predstavljanje blendera i usisavača angažirali dvojicu poznatih Hrvata koji ne kriju da se odlično snalaze u kućanskim poslovima. Time smo u promociju proizvoda implementirali vrijednosti koje gaji Electrolux, ali i naš prodajno-servisni centar“, kazao je Josip Pavlović, direktor Tehno-Agrama.

kućanski uređaji
Janko Popović Volarić i Mario Valentić

Predstavljajući blender Explore 7 i usisavač Pure F9 tvrtke Electrolux, Janko i Mario otkrili su kako jako vole kuhanje te da im najteže pada – peglanje. Mario Valentić blender smatra jednim od najvažnijih uređaja u kući, a koristi ga za pripremu juha, krema i slastica, no najviše za smoothije. Upravo te napitke preporučuje svima i za čišćenje organizma od pretjeranog jela i pića tijekom blagdana.

Foto: Electrolux

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...