Iz Skandinavije u Hrvatsku: muškarci u promidžbi kućanskih uređaja

Marketinške kampanje imaju velik utjecaj na sve koji su joj izloženi i zato su pohvalne promidžbene aktivnosti koje ne potvrđuju društvene stereotipe, nego rade na razvoju društva. Takvi progresivni društveni trendovi najjači su na sjeveru Europe, a sada su stigli i u Hrvatsku!

Kuhanje ili peglanje?

Nedavno objavljeno istraživanje otkrilo je kako muškarci u skandinavskim zemljama daleko više sudjeluju u svakodnevnom obavljanju kućanskih poslova od onih u Hrvatskoj. Konkretno, u Letoniji to čini 57 posto muškaraca, u Švedskoj 56, a u Hrvatskoj svega 12 posto muškaraca. Iako njihov broj raste, promjene se događaju sporo.

Na međunarodne promidžbene kampanje kućanskih uređaja koje sve češće u glavnim ulogama imaju muškarce, nadovezalo se i hrvatsko predstavljanje blendera Explore 7 i usisavača Pure F9. Te su Electrolux proizvode u novootvorenom prodajno-servisnom centru Tehno-Agram u Zagrebu predstavili glumac Janko Popović Volarić i fitness trener Mario Valentić.

„Nove vrhunske Electrolux uređaje nismo željeli dati u ruke pripadnica ljepšeg spola. Željeli smo prikazati da su i muškarci s tim uređajima savršen spoj. Zato smo za predstavljanje blendera i usisavača angažirali dvojicu poznatih Hrvata koji ne kriju da se odlično snalaze u kućanskim poslovima. Time smo u promociju proizvoda implementirali vrijednosti koje gaji Electrolux, ali i naš prodajno-servisni centar“, kazao je Josip Pavlović, direktor Tehno-Agrama.

kućanski uređaji
Janko Popović Volarić i Mario Valentić

Predstavljajući blender Explore 7 i usisavač Pure F9 tvrtke Electrolux, Janko i Mario otkrili su kako jako vole kuhanje te da im najteže pada – peglanje. Mario Valentić blender smatra jednim od najvažnijih uređaja u kući, a koristi ga za pripremu juha, krema i slastica, no najviše za smoothije. Upravo te napitke preporučuje svima i za čišćenje organizma od pretjeranog jela i pića tijekom blagdana.

Foto: Electrolux

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više