Provedite jedinstveni odmor za vrijeme blagdana na imanju u Istri

Istra obiluje ruralnim kućama i svoju turističku ponudu iz godine u godinu nadopunjuje i širi. Mnogi turisti i posjetitelji Istre, teže odmoru koji će napuniti njihove baterije i pružiti im mir i bijeg od užurbane svakodnevice.

Odmor u Istri koji nećete zaboraviti

Ovo jedinstveno imanje nudi vam upravo to, potpunu relaksaciju. La Casa di Matiki je staro istarsko seosko gospodarstvo sagrađeno 1835. godine i renovirano od strane Sonje Glavić Krivičić, vlasnice, 1994. godine, koristeći tradicionalnu istarsku arhitekturu, što ga čini jednim od prvih noćenja u Istri izgrađenog nakon ponovnog uspostavljanja hrvatske države. Sonja je od tada preobrazila staro imanje u vrlo aktivnu zajednicu.

La Casa di Matiki nudi svojim gostima vrlo mirni i opuštajući boravak u jednom od osam apartmana i mogućnost doručka za dodatnih 7 eura / odrasla osoba i 4 eura / dijete. Svaki apartman opremljen je kuhinjom koja omogućuje kuhanje svih gostiju!

la casa di matiki

Ovo predivno imanje nalazi se 1,8 km od Žminja, ruralnog i vrlo autentičnog poljoprivrednog grada sagrađenog na vrhu vapnenačkog brijega, 30 km od Poreča, 20 km od Rovinja, 17 km od Pazina, 30 km od Motovuna i 40 kilometara od Pule. Mjesto u središnjoj Istri vrlo je korisno za goste koji žele vidjeti cijelu Istru ili za one koji žele uživati ​​u opuštajućem domu izvan doma, usred istarskih, vrlo pastoralnih, valovitih krajolika.

Uz naglasak na noćenje sa doručkom ovaj objekt karakteriziraju izvorna istarska građa (kuća od kamena) spojena sa moderno i novoopremljenom unutrašnjosti. U ponudi imaju i zajedničku salu za doručak, terasu, veliki i lijepo uređeni bazen. Atmosfera podsjeća na izvorno istarsko imanje. Ukoliko poželite do mora razveseliti će vas činjenica da je ono udaljeno tek 30 min. vožnje i da je agroturizam La Casa di Matiki  je izvrsno prometno povezan sa svim dijelovima Istarskog poluotoka.

Ovih blagdana doživite drugačiji odmor, i posjetite ovo bajkovito imanje u Istri.

Foto: La Casa di Matiki

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više