Promjena posla je rizik koji se isplati- LEAP Women Summit

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja koje je okupilo uspješne žene iz svijeta poduzetništva, drugi po redu LEAP Women Summit  održat će se 30. studenog 2019. u ugodnom ambijentu Kongresnog centra Forum. Summit okuplja zanimljive govornice iz cijeloga svijeta koje će kroz svoja iskustva pokazati kako se nositi s digitalnim transformacijama i modernim zahtjevima poslovanja. Svoju ulaznicu možete kupiti na internetskoj stranici LEAP Women Summit-a.

Summit je odlična prilika da budete dio nevjerojatnog iskustva, upoznate inspirativne, uspješne žene i povežete se s ostalim sudionicama koje se žele usavršavati i privatno i poslovno. Fokus ove godine je na izazovima za žene u poduzetništvu, važnosti networkinga i razvoju poslovanja.

Povezano: Utjecajne žene na LEAP Summitu o važnosti ženskog poduzetništva

Leap Women Summit predavačice

U današnje vrijeme većina se ljudi boji promjena i smatra ih groznima. Najčešće zato što one donose nešto novo i nepoznato te nas izvlače iz naše zone komfora. Svi mi volimo svoje sigurne i stalne poslove, plaću koja dolazi u točno vrijeme svakog mjeseca i šefove kojima se više ne treba dokazivati jer smo to već odavno učinili. No uvijek nam u podsvijesti ostaje misao, mogu li više i bolje? Upoznajte neke od predavačica ovogodišnjeg LEAP Women Summita, žene koje su razbile stereotipove i odlučile se izboriti za sebe i svoju karijeru, napravile preokrete u svojim životima i postigle ogromne uspjehe.

Christina Calje poručuje: „Ciljajte investitore koji odgovaraju vrijednostima vašeg poslovanja.“

Christina Calje, izvršna direktorica i osnivačica Autheosa, smatra da je pažljiv odabir investitora posebno važan. Kako je objasnila: „Faza istraživanja za investitore ključni je prvi korak u procesu prikupljanja sredstava koji mnogi poduzetnici početnici podcjenjuju.“

Da biste maksimizirali svoje šanse za uspjeh tijekom prezentacije pred investitorima i nakon samog ulaganja, morate ciljati investitore koji će “odgovarati” vrijednostima vašeg poslovanja i fazi zrelosti. Faza istraživanja zaslužuje potpuni fokus u trajanju od četiri do šest tjedana, a cilj je stvoriti listu odgovarajućih 100 ulagača kojima ćete pristupiti, rangiranih po redoslijedu preferencija. “

Kako izgleda put do uspjeha? Zna Ivana Matić!

Ivana Matić je osnivačica i CEO Women in Adria, branda za žene u biznisu. Portal Women in Adria, namijenjen je svim ambicioznim ženama: poduzetnicama, korporativnim ženama i ženama koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Pokrenula ga je na trećem porodiljnom dopustu iz kućnog ureda, a na pokretanje vlastitog biznisa odlučila se jer je shvatila da u korporativnom svijetu neće pronaći tako dinamičan posao kakav je htjela.

Više informacija o LEAP Women Summit-u možete pronaći na službenoj internet stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -