Promjena posla je rizik koji se isplati- LEAP Women Summit

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja koje je okupilo uspješne žene iz svijeta poduzetništva, drugi po redu LEAP Women Summit  održat će se 30. studenog 2019. u ugodnom ambijentu Kongresnog centra Forum. Summit okuplja zanimljive govornice iz cijeloga svijeta koje će kroz svoja iskustva pokazati kako se nositi s digitalnim transformacijama i modernim zahtjevima poslovanja. Svoju ulaznicu možete kupiti na internetskoj stranici LEAP Women Summit-a.

Summit je odlična prilika da budete dio nevjerojatnog iskustva, upoznate inspirativne, uspješne žene i povežete se s ostalim sudionicama koje se žele usavršavati i privatno i poslovno. Fokus ove godine je na izazovima za žene u poduzetništvu, važnosti networkinga i razvoju poslovanja.

Povezano: Utjecajne žene na LEAP Summitu o važnosti ženskog poduzetništva

Leap Women Summit predavačice

U današnje vrijeme većina se ljudi boji promjena i smatra ih groznima. Najčešće zato što one donose nešto novo i nepoznato te nas izvlače iz naše zone komfora. Svi mi volimo svoje sigurne i stalne poslove, plaću koja dolazi u točno vrijeme svakog mjeseca i šefove kojima se više ne treba dokazivati jer smo to već odavno učinili. No uvijek nam u podsvijesti ostaje misao, mogu li više i bolje? Upoznajte neke od predavačica ovogodišnjeg LEAP Women Summita, žene koje su razbile stereotipove i odlučile se izboriti za sebe i svoju karijeru, napravile preokrete u svojim životima i postigle ogromne uspjehe.

Christina Calje poručuje: „Ciljajte investitore koji odgovaraju vrijednostima vašeg poslovanja.“

Christina Calje, izvršna direktorica i osnivačica Autheosa, smatra da je pažljiv odabir investitora posebno važan. Kako je objasnila: „Faza istraživanja za investitore ključni je prvi korak u procesu prikupljanja sredstava koji mnogi poduzetnici početnici podcjenjuju.“

Da biste maksimizirali svoje šanse za uspjeh tijekom prezentacije pred investitorima i nakon samog ulaganja, morate ciljati investitore koji će “odgovarati” vrijednostima vašeg poslovanja i fazi zrelosti. Faza istraživanja zaslužuje potpuni fokus u trajanju od četiri do šest tjedana, a cilj je stvoriti listu odgovarajućih 100 ulagača kojima ćete pristupiti, rangiranih po redoslijedu preferencija. “

Kako izgleda put do uspjeha? Zna Ivana Matić!

Ivana Matić je osnivačica i CEO Women in Adria, branda za žene u biznisu. Portal Women in Adria, namijenjen je svim ambicioznim ženama: poduzetnicama, korporativnim ženama i ženama koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Pokrenula ga je na trećem porodiljnom dopustu iz kućnog ureda, a na pokretanje vlastitog biznisa odlučila se jer je shvatila da u korporativnom svijetu neće pronaći tako dinamičan posao kakav je htjela.

Više informacija o LEAP Women Summit-u možete pronaći na službenoj internet stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Foto: Privatna arhiva

Sviđa vam se ovaj tekst? Ostavite komentar na dnu stranice, zapratite nas na Facebooku, Instagramu ili se prijavite na naš tjedni newsletter.

POVEZANI ČLANCI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

5 strategija za uvjerljiv sadržaj na društvenim mrežama

Želite li koristiti moć uvjeravanja kako biste naveli pratitelje na društvenim medijima da razmišljaju ili djeluju na način na koji želite?...
- Advertisment -