Video koji morate pogledati: Netflix se na prekrasan način zahvalio majkama u Hollywoodu!

Mnoga zanimanja danas ne cijene snagu i vrijednost djelatnica – budućih majki. Često se na razgovorima za posao žene pita planiraju li zatrudnjeti u skorije vrijeme kako bi procijenili na što mogu od njih kao radnica računati. Mnoge trudne žene rade do kad mogu. Mame u Hollywoodu do zadnjeg trena su posvećene poslu, iako znaju da im je trudnoća posljednja prilika za odmor prije nego što postanu majke.

Netflix u fokus stavlja mame u Hollywoodu

I dok mnogi poslodavci to ne cijene, Netflix nije među njima. To su pokazali video uratkom u kojem su zahvalili majkama Hollywooda na svemu što čine za njih i na svemu čega se odriču zbog svojeg posla.


Pročitajte više: 6 strategija produktivnosti za zaposlene mame


Majke su snažne žene koje rade istovremeno radeći najvažniji posao na svijetu – majčinstvo. Odgajaju djecu, uče ih o svijetu i nikada se ne žale koliko je zapravo truda i napora potrebno da bi uspjele balansirati oboje.


Pročitajte više: Strategije za zaposlene mame: Kako balansirati između poslovnog i obiteljskog života


Ovaj video je dokaz kako Netflix poštuje svoje djelatnice i cijeni njihovu snagu i trud.

Zahvala majkama koje balansiraju posao i majčinstvo

Netflix je na ovaj način zahvalio majkama koje režiraju i glume, produciraju i snimaju i koje na ekrane donose nezaboravne priče. Vrijeme je da se majčinstvo stavi u fokus i da se uvidi snaga koju samo majke imaju.

“Majke Hollywooda, vidimo vas. Nastavite voditi kao majke, ustrajati kao majke i pokazivati svima što majke mogu učiniti!”

Foto: Pixabay, Flickr

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eko poljoprivreda

Eko poljoprivreda je novi smjer Nestlea, do 2025. koristit će proizvode...

Nestlé je povodom obilježavanja desete godišnjice od pokretanja NESCAFÉ plana najavio nove globalne obaveze koje se vežu uz brand kave NESCAFÉ,...
- Advertisment -