Video koji morate pogledati: Netflix se na prekrasan način zahvalio majkama u Hollywoodu!

Mnoga zanimanja danas ne cijene snagu i vrijednost djelatnica – budućih majki. Često se na razgovorima za posao žene pita planiraju li zatrudnjeti u skorije vrijeme kako bi procijenili na što mogu od njih kao radnica računati. Mnoge trudne žene rade do kad mogu. Mame u Hollywoodu do zadnjeg trena su posvećene poslu, iako znaju da im je trudnoća posljednja prilika za odmor prije nego što postanu majke.

Netflix u fokus stavlja mame u Hollywoodu

I dok mnogi poslodavci to ne cijene, Netflix nije među njima. To su pokazali video uratkom u kojem su zahvalili majkama Hollywooda na svemu što čine za njih i na svemu čega se odriču zbog svojeg posla.


Pročitajte više: 6 strategija produktivnosti za zaposlene mame


Majke su snažne žene koje rade istovremeno radeći najvažniji posao na svijetu – majčinstvo. Odgajaju djecu, uče ih o svijetu i nikada se ne žale koliko je zapravo truda i napora potrebno da bi uspjele balansirati oboje.


Pročitajte više: Strategije za zaposlene mame: Kako balansirati između poslovnog i obiteljskog života


Ovaj video je dokaz kako Netflix poštuje svoje djelatnice i cijeni njihovu snagu i trud.

Zahvala majkama koje balansiraju posao i majčinstvo

Netflix je na ovaj način zahvalio majkama koje režiraju i glume, produciraju i snimaju i koje na ekrane donose nezaboravne priče. Vrijeme je da se majčinstvo stavi u fokus i da se uvidi snaga koju samo majke imaju.

“Majke Hollywooda, vidimo vas. Nastavite voditi kao majke, ustrajati kao majke i pokazivati svima što majke mogu učiniti!”

Foto: Pixabay, Flickr

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

umor-nakon-videopoziva

Osjećate li i vi intenzivan umor nakon videopoziva? Evo o čemu...

Umor nakon videopoziva je stvaran, potvrdili su znanstvenici. Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Stanfordu pokazalo je da brojni ljudi osjećaju ekstremni...
- Advertisment -