Mapa znanja organizira 2. Konferenciju o web prodaji

Čak 73 % online kupaca ističe da su pristupačne cijene, ušteda vremena i mogućnost dostave najčešći razlozi za online kupnju. I sve je više onih koji kupuju online.

Ipak, da bi web trgovina uspješno poslovala potrebno je poznavati navike online kupaca, znati kako se kvalitetno oglašavati, kako uspješno organizirati veleprodaju ili dostavu proizvoda, kako dizajnirati i optimirati web stranicu, upravljati reklamacijama te poznavati pravne aspekte e-trgovine.

9. i 10. svibnja u Sheratonu

Stoga Mapa znanja organizira 2. Konferenciju o web prodaji, koja će se održati 9. i 10. svibnja 2017. u hotelu Sheraton u Zagrebu s početkom u 9 sati.

Kroz program konferencije sudionicima se omogućava da saznaju kako u skladu s propisima osmisliti privlačnu web trgovinu koja će svojim dizajnom, nadogradnjama i sadržajima privući kupca i potaknuti ga na kupnju.

Na konferenciji će govoriti neki od vodećih stručnjaka iz svijeta online prodaje – Marker, Arbona, Hangar 18, Moja trgovina i Alternativa za Vas samo su neki od predavača.

Kotizacija iznosi 2.300,00 HRK (u cijenu nije uračunat PDV). Za Women in Adria članice tu je i popust:  jedna osoba iz tvrtke plaća kotizaciju, a za drugu je ona gratis.

Više o programu konferencije možete pronaći na web stranici mapaznanja.hr.

Foto: Mapa znanja

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više