Na svakom WiA eventu susrećemo se s pitanjem – Tko je zaslužan za dekoraciju? Cvijet Kreativa je uvijek odgovor!

Priprema eventa nosi brojne obveze, a osim kvalitetnog sadržaja važan atribut je i odlično uređen prostor. Mi već duže vrijeme te brige prepuštamo Maji Kauzlarić i Cvijetu Kreativa koja je zadužena za aranžiranje prostora na našim važnim eventima.


Pročitajte više: Maja Kauzlarić lansirala svoj novi brend Royal Gardens koji spaja funkcionalnost i estetiku


Nedavno su zaposlenici hotela s kojim surađujemo ponovno upitali tko je zadužen za aranžiranje naših stolova jer “nitko nema dekoracije kao Women in Adria”. Moramo priznati da nam uvijek laskaju takvi komplimenti, ali kao i svi posjetitelji i mi se svaki put iznenadimo uređenjem prostorija. Stoga smo, upitali Maju da nam otkrije kako pronalazi inspiraciju za aranžiranje.

aranžiranje

“Kao i kod mnogih vjerujem, najljepše je kada imam otvorene ruke i mogu dati mašti na volju pa vidjeti gdje će me to odvesti, a vječna inspiracija je priroda sama. Sve što trebamo već imamo i okruženi smo s onim najljepšim. Pretočiti djelić toga u aranžmane, a da budu naravno u skladu s klijentom i temom, to je onaj divni dio ovoga posla. Kreativne ideje lako se realiziraju kada je prisutno obostrano povjerenje i poštovanje. I tada se lijepi rezultati najbolje vide. Na obostrano zadovoljstvo, pa čak i više od toga”, otkrila nam je Maja Kauzlarić, vlasnica Cvijeta Kreativa.


Pročitajte više: Oduševljeni smo stilskom preobrazbom zagrebačke agencije za nekretnine koju potpisuje Cvijet kreativa


Kad je u pitanju poslovni prijem ili uredska zabava, jednostavnim cvjetnim dizajnom i okom za detalje, dinamičnim rasporedom različitih vaza ili s nekoliko posebnih i drukčijih instalacija može se razigrati kulisu događaja i upotpuniti je s pomno odabranim cvjetovima. Ponekada odvažnim i jakim bojama, a ponekada nježnim nijansama, svaki cvijet posebno i na svoj način može ispričati dio priče i upotpuniti cijeli vizual.

aranžiranje

Svijeće će svakako dodati toplinu, a nije svejedno koje svijeće i kako upotrijebiti. Iako se prostom oku čini lako, jednostavnost dizajna nije uvijek tako lagana. 

Iako Maji redovito dajemo slobodu u kreiranju, dekoracija na našim eventima zahtijeva boju našeg brenda – crvenu Savršeno mjesto za odlične aranžmane su stolovi na našim večerima i eventima, ali i idealna prilika za igru kreativnosti. Crveni cvjetovi, svijeće, tanjuri, toliko je prilika za kreativnost, a Cvijet Kreativa to zna iskoristiti na najbolji način. Uz njihove aranžmane naši eventi dobivaju dodatno dozu svečanosti.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

lojalnost kupaca

Što je zajedničko Dioru i Krašu?

Dior prodaje statusne simbole, a Kraš prodaje emocije 'u celofanu'. Ipak, u zadnje vrijeme čini se kao da i jedni i...
- Advertisment -