Na virtualnom sajmu više od 140 otvorenih radnih mjesta!

Najveći portal za zapošljavanje MojPosao.net, zajedno s partnerima iz regije, portalima Infostud i Posao.ba, tradicionalno 6. godinu zaredom organizira Virtualne dane karijera i znanja, u trajanju od 21. do 28. listopada na adresi www.dankarijera.com.

Ovogodišnji virtualni sajam u znaku je Generacije Y koja postaje sve dominantnija na tržištu rada. Poslodavcima postaje sve veći izazov privući zaposlenike te generacije, motivirati ih i na kraju zadržati u kompaniji.

Tijekom 8 dana virtualnog sajma, predstavit će se istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima te edukativne ustanove koje promiču važnost kontinuiranog učenja za osobni i profesionalni razvoj.

Neki od izlagača su: Lidl, Nestle, Hrvatski Telekom, Kaufland, Institut za menadžment te mnoge druge velike tvrtke.

Na sajmu će se predstaviti 25 poslodavaca te 5 edukativnih ustanova iz Hrvatske, a posjetiteljima je na raspolaganju više od 140 otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta.

Osim pregleda ponude poslova i prijave na natječaje, posjetitelji će također iz svojih domova moći direktno putem chat-a komunicirati s poslodavcima te ih pitati sve što ih zanima o procesu zapošljavanja u njihovoj tvrtki.

Iako se sajam najvećim dijelom održava online, 22.10. će se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održati fizički dio sajma gdje će poslodavci održati prezentacije i predstaviti se zainteresiranim posjetiteljima.

Pripremite životopise i osvojite poslodavce na ovogodišnjem virtualnom sajmu!

Generalni medijski pokrovitelji Virtualnih dana karijera i znanja su: JutarnjiList, Otvoreni radio i poslovni tjednik Lider.

Medijski sajam podržavaju: Glas Slavonije, Antena Zadar, Srednja.hr, Profitiraj.hr, portal EduCentar te studentska udruga eSTUDENT.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...