Natječaj za posao u odnosima s javnošću

Odnosi s javnošću kao profesija katkad imaju krizu identiteta i unatoč tome što se bave reputacijom, često su u krizi svoje reputacije. Mnogi zamišljaju posao PR profesionalca kao iznimno glamurozan posao, no iza ‘hollywoodskog’ prikaza nalazi se vrlo analitički i strateški posao.

Natječaj za posao u odnosima s javnošću

Sigurno vas zanima koliku plaću biste mogli dobiti za ovaj često stresan posao. Prosječna plaća u kategoriji Marketing, PR i mediji iznosi 6.739,64 kuna. Plaću za željenu poziciju prema određenim kvalifikacijama možete saznati putem servisa MojaPlaća.hr

Ukoliko ste svjesni svega navedenog i već ste izgradili svoju reputaciju i životopis, spremni ste za posao PR managera!

Full service agencija REAL GRUPA trenutno ima otvoren natječaj za PR managera. Kako stoji u oglasu, od kandidata se očekuje izvrsno znanje hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu te izražena empatija i sposobnost odražavanja odnosa dugoročnog povjerenja. Poželjno je i posjedovanje prezentacijskih vještina pred većim auditorijem.

Agencija nudi ugovor na neodređeno, suradnju s uglednim klijentima i samostalnost u radu. Rok za prijavu je 19. svibnja, a životopis možete poslati putem linka.

Ponudu ostalih oglasa u odnosima s javnošću i marketingu možete pronaći na MojPosao.net.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više