Naučite kako pregovarati i prijavite se na trening Tajne uspješnog pregovaranja

Trening „Tajne uspješnog pregovaranja“, u organizaciji tvrtke Door Training Hrvatska, našeg partnera u članskom programu, održat će se od 22. do 23. veljače 2016. godine u Krašu (Ravnice 48), a polaznicima je osiguran i parking. Početak treninga je u 9 sati, a završetak u 17 sati, s pauzom za kavu u prijepodnevnom i poslijepodnevnom dijelu, te pauzom za ručak od 13 do 14 sati.

Tajne uspješnog pregovaranja

Pregovarati znači težiti situaciji u kojoj obje strane dobivaju, težiti zadovoljnom klijentu, zdravoj organizaciji i osobnom uspjehu. Također znači težiti maksimalnim rezultatima, a bez da se ošteti klijent. Kako bilo, ova cesta je puna zamki. Morat ćete se nositi s emocijama i neracionalnim argumentima. Najvažnije je držati se dogovora koji je napravila vaša organizacija.

Tijekom ovog treninga naučit ćete kako savladavati ove prepreke i pronaći rješenja u kojima obje strane dobivaju u različitim situacijama. Korak po korak, naučit ćete pouzdano slijediti uravnoteženi smjer.

Trening je namijenjen prodajnim predstavnicima, savjetnicima prodaje, svima koji pregovaraju interno i eksterno o različitim vrstama ugovora, menadžerima na funkcijama koje iziskuju pregovaranje i dogovaranje s drugim poslovnim partnerima, referentima nabave i mnogim drugima koji žele razviti svoje pregovaračke vještine.

Tajne uspješnog pregovaranja je dvodnevni trening na kojem ćete naučiti:

  • kako se pripremiti za pregovore
  • kako započeti i o čemu raspravljati
  • kako dobiti potrebne informacije
  • kako svjesno koristiti neverbalnu komunikaciju
  • kako trgovati i kada napraviti ustupak
  • kako zaključiti pregovore

Po završetku ovog treninga polaznici će:

  • pregovarati sa samopouzdanjem,
  • razumjeti i znati prepoznati s kojim tipom pregovarača pregovaraju,
  • svjesno koristiti neverbalnu komunikaciju,
  • na kreativan i domišljat način postići situaciju u kojoj obje strane dobivaju.

Cijena treninga uključuje i materijale za polaznike (radni materijali i polaznički priručnik), certifikat o završenom treningu prepoznat u više od 50 zemalja u kojima DOOR djeluje te ručak i osvježenja u pauzama.

Broj mjesta je ograničen te su ostala još samo dva slobodna mjesta. Cijena treninga je 2 880 kuna + PDV, a Women in Adria članice imaju čak 50 posto popusta na cijenu treninga (1 400 kuna + PDV), s obveznom naznakom o WiA članstvu u prijavi na trening ili popratnom mailu.

Info: Door Training

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...