Naučite kako pregovarati i prijavite se na trening Tajne uspješnog pregovaranja

Trening „Tajne uspješnog pregovaranja“, u organizaciji tvrtke Door Training Hrvatska, našeg partnera u članskom programu, održat će se od 22. do 23. veljače 2016. godine u Krašu (Ravnice 48), a polaznicima je osiguran i parking. Početak treninga je u 9 sati, a završetak u 17 sati, s pauzom za kavu u prijepodnevnom i poslijepodnevnom dijelu, te pauzom za ručak od 13 do 14 sati.

Tajne uspješnog pregovaranja

Pregovarati znači težiti situaciji u kojoj obje strane dobivaju, težiti zadovoljnom klijentu, zdravoj organizaciji i osobnom uspjehu. Također znači težiti maksimalnim rezultatima, a bez da se ošteti klijent. Kako bilo, ova cesta je puna zamki. Morat ćete se nositi s emocijama i neracionalnim argumentima. Najvažnije je držati se dogovora koji je napravila vaša organizacija.

Tijekom ovog treninga naučit ćete kako savladavati ove prepreke i pronaći rješenja u kojima obje strane dobivaju u različitim situacijama. Korak po korak, naučit ćete pouzdano slijediti uravnoteženi smjer.

Trening je namijenjen prodajnim predstavnicima, savjetnicima prodaje, svima koji pregovaraju interno i eksterno o različitim vrstama ugovora, menadžerima na funkcijama koje iziskuju pregovaranje i dogovaranje s drugim poslovnim partnerima, referentima nabave i mnogim drugima koji žele razviti svoje pregovaračke vještine.

Tajne uspješnog pregovaranja je dvodnevni trening na kojem ćete naučiti:

  • kako se pripremiti za pregovore
  • kako započeti i o čemu raspravljati
  • kako dobiti potrebne informacije
  • kako svjesno koristiti neverbalnu komunikaciju
  • kako trgovati i kada napraviti ustupak
  • kako zaključiti pregovore

Po završetku ovog treninga polaznici će:

  • pregovarati sa samopouzdanjem,
  • razumjeti i znati prepoznati s kojim tipom pregovarača pregovaraju,
  • svjesno koristiti neverbalnu komunikaciju,
  • na kreativan i domišljat način postići situaciju u kojoj obje strane dobivaju.

Cijena treninga uključuje i materijale za polaznike (radni materijali i polaznički priručnik), certifikat o završenom treningu prepoznat u više od 50 zemalja u kojima DOOR djeluje te ručak i osvježenja u pauzama.

Broj mjesta je ograničen te su ostala još samo dva slobodna mjesta. Cijena treninga je 2 880 kuna + PDV, a Women in Adria članice imaju čak 50 posto popusta na cijenu treninga (1 400 kuna + PDV), s obveznom naznakom o WiA članstvu u prijavi na trening ili popratnom mailu.

Info: Door Training

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više