Crno-bijela kombinacija nezaobilazan je modni evergreen

Još od vremena Coco Chanel, čiji se bezvremenski trag u svijetu mode osjeća i vidi u gotovo svakom segmentu i današnje svakodnevice, Francuska i Francuskinje inspiracija su dizajnerima diljem svijeta. O tome svjedoče i crno-bijele kombinacije, čiju je savršenu harmoniju uvijek naglašavala upravo ova legendarna modna kreatorica, baš kao što to danas čini Riječanka Andrea Anić Dokmanović svojim brandom Andy’s i kolekcijom Paris Couture 2018.

Nova kolekcija branda Andy’s

Kontrastima crne i bijele te kombinacijom dezena, tekstura i prepoznatljivih krojeva, Andrea je stvorila bezvremensku odjeću koja u svakoj prigodi, neovisno o tome je li riječ o poslovnoj, ležernoj ili svečanoj, šalje istu onu poruku koju je naglašavala upravo Coco Chanel- manje je više. Ove dvije najveće kolorističke suprotnosti novom Andy’s kolekcijom potvrđuju kako su crno-bijele kombinacije uvijek in i da nikada ne izlaze iz mode, jer odišu samopouzdanjem, lakoćom nošenja i elegancijom koja nikada neće proći nezamijećeno.

Igrom materijala i krojeva ove kreacije skrivaju i otkrivaju; daju naslutiti da se ispod tog minimalističkog kontrasta krije senzualnost i ljepota koju ima svaka žena. Ove crno-bijele kombinacije koje se međusobno nadopunjuju odraz su modno osviještene žene koje ju čine elegantnom, zavodljivom i privlačnom, tim više što ne zahtijevaju puno šminke i nakita. Crveni ruž točka je na „i“ ovog glamuroznog looka koji će vas u svakoj prilici staviti u središte pažnje, suptilno naglašavajući sve ono što žena jest.

A da se u ovoj upečatljivoj, a opet klasičnoj, kombinaciji sa samo dvije nijanse istodobno možete osjećati ženstveno, profinjeno, elegantno, ali i otkačeno, romantično i seksi, baš poput zvijezda na crvenom tepihu, lako se možete uvjeriti- odjenite Andy’s i kroz ovaj evergreen s beskonačnim stilskim rokom trajanja, pokažite ono što zapravo jeste.

 

nova kolekcija branda andy's

nova kolekcija branda andy's

Tekst: Ljiljana Mamić

Fotografija: Zvonimir Ferina

Make up: Kasandra Draganić

Model: Marija Silov , Modna agencija Fox

Styling: Andrea Anić Dokmanović

Oglice: Nisa Hrvatin-Petrović

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

bračni ugovor za poduzetnice

Bračni ugovor za poduzetnice – Na što trebate obratiti pozornost?

Imovinski odnosi bračnih drugova uređeni su zakonskim odredbama Obiteljskog zakona osim ako bračni drugovi nisu imovinske odnose uredili bračnim ugovorom.