Odlična radionica izrade cvjetnih aranžmana

radionica cvjetnih aranžmana

Šetnja kroz četiri godišnja doba naziv je ciklusa radionica koje je osmislila Martina Knapić Horvat, vlasnica salona cvijeća MHerzmansky studio. Ciklus radionica započeo je u proljeće 2017. na Floraartu, a inspiriran je bojama, oblicima i teksturama cvijeća i biljaka pojedinih godišnjih doba. Uz Martinu Knapić radionice provodi Nataša Kravar, vlasnica Salona cvijeća N. Martina Knapić Horvat i Nataša Kravar aktivne su promotorice strukovnih znanja i vještina koje prenose na generacije mladih cvjećara. Radionica ce se održati u Muzeju grada Zagreba, 15. studenog.

Inspirativna radionica izrade cvjetnih aranžmana

Održavanje radionice u Muzeju grada Zagreba pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH u okviru programa zaštite i očuvanja nematerijalnih kulturnih dobara.

Tijekom trajanja radionice iz ciklusa Šetnja kroz četiri godišnja doba u Muzeju grada Zagreba polaznici će pod stručnim vodstvom Martine Knapić Horvat i Nataše Kravar izrađivati detalje cvjetnih aranžmana koje će oblikovati u cjelinu te ih izložiti na modelu. U sklopu radionice polaznici će imati priliku upoznati se s poviješću i naslijeđem dvaju uglednih zagrebačkih cvjećarskih obrta – MHerzmansky studio i Salon cvijeća N – koje povezuje dugogodišnja uspješna profesionalna suradnja.

Program radionice:
10:30 – uvodno predavanje
10:45-11:30 – demonstracija izrade cvjetnog aranžmana na modelu
11:30-12:15 – radionica izrade cvjetnih aranžmana za građanstvo
Radionice su besplatne, prijave traju do 14.11. do 14h i treba ih poslati na adresu [email protected] ili na broj telefona muzeja: 01/4851 361.

Foto: Muzej grada Zagreba

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više