Ovoga Uskrsa svoj dom dekorirajte uz Royal Gardens kolekcije s potpisom Cvijet kreative

Uskrs se kao veliki blagdan slavi u mnogim domovima, a Cvijet kreativa kroz posebne dekoracije u domove i urede unosi dio slavlja i veselja. Evo što predlaže!

Praktična kombinacija stilova i boja

Različite kulture slavlje Uskrsa obilježavaju na različite načine, a iz radionice Cvijet kreative ove godine dolaze prijedlozi koji spajaju nekoliko tradicija. Spoj modernog i tradicionalnog uz neobične boje razveselit će sve ukućane u ovim danima. Višenamjenske Royal Gardens kutije, stalci i cvijeće savršeno su se uklopili u ovogodišnje uskršnje dekoracije pa tako mogu poslužiti i kao poseban poklon najmilijima tijekom uskršnjih posjeta.

Uskršnji stol ima važno mjesto u svakom domu, a ovo je idealna prilika za igru bojama. Plava, tirkizna, bijela, žuta, ružičasta i lila boja donose pravo proljeće! Uz ove aranžmane osjećaj buđenja prirode i nagovještaj novoga života stvarno će i oživjeti u svakom domu.

Komplementarno uskršnjem stolu

Otkačeni tirkizni, plavi i bijeli tonovi daju moderne i čiste note, ali opet razigrane i vesele boje pa će hrana svojom bojom samo nadopuniti ove nebeske tonove. Bilo da se odabere smjeliji „pernati“ aranžmani ili decentnije uređenje, ovaj stol svakako će se istaknuti.

Ružičaste nijanse živih cvjetova, kombinacije dvije vrste dugotrajnih ruža i moderni stalci donose nešto sasvim novo i moderno, a samo maleni dodatak perja i jaja nagovještava da se radi o uskršnjoj dekoraciji. Ovaj jednostavan i moderan ukras upotpunjava uređenje, a čiste linije i privid „plutajućih“ cvjetova u zraku, bit će neodoljiva protuteža bogatom blagdanskom stolu sa hranom.

uređenje doma za uskrs

Razigrane nijanse lila i boja fuksije rezervirane su za odvažne. Za poseban dojam odaberite cvjetnu krunu s dugotrajnim mini ružama u kombinacijama raznih boja. Sve ovo dolazi u divnim prozirnim Royal Gardens kutijama s jednim malenim stanarom! To je naravno prigodni zeko koji se sakrio i sa sigurnog promatra sve svojim pametnim očima. Kao kontrast tu je zelena boja koja se savršeno uklapa uz salvete u lila ili bež varijanti, kao i uz trake u bojama nježno roze boje.

uređenje doma za uskrs

Prigodno i efektno

Nešto tradicionalniji aranžmani na blagdanskom stolu u srebrnim ili zlatnim posudama vječna su klasika, a ove godine ukrasite ih jajima različitih veličina. Prema željama se mogu kombinirati i s dugotrajnim ružama ili svježim cvjetovima. Uskrsno jutro može ukrasiti stilizirana posuda s puno jaja koja mogu biti obojana potpuno ekološki i jednostavno, gotovo neprimjetno, dok će se posuda i dalje isticati divnim živim bojama cvijeća.

uređenje doma za uskrs

Za postizanje prigodnog efekta gnijezda i jaja tu je jednostavan i efektan pampas. Uz dodatak pokojeg pera i manjih umjetnih jaja, može biti dobar odabir za malo klasičniji aranžman. Svevremenska klasika je također i srebrna posuda koja uz cvjetni ukras za dodatak svježine te platnene ubruse postaje brz i efektan blagdanski svečani postav stola.

uređenje doma za uskrs

Na uskrsno jutro nakon uskršnjeg doručka ne propustite obiteljsko ispijanje čaja iz starinskog neprocjenjivog porculana uz mirisne kolačiće. Za ovo posebno iskustvo Cvijet kreativa predlaže spoj starog i novog u brončanog Lux mirror boxa uz mirisne jorgovane koji podsjećaju na bakin vrt. Savršen početak divnog i posebnog dana, zar ne? Sretan Uskrs!

Foto: Cvijet kreativa

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više