Što kažete na Valentinovo s najpoželjnijim neženjom Lijepe naše?

Online upoznavanje zna biti prilično iscrpljujuće, kao da tražite iglu u plastu sijena, ali ovo je drugačije. Online aukcija spoja za Valentinovo, iza koje stoji brend Maripa – krije pravi dijamant! Ivana Pažanina!

Da, znamo da zvuči nestvarno, ali stvar je prilično jednostavna! Omiljeni kuhar s malih ekrana poziva pripadnice ljepšeg spola na spoj, i to za najromantičniji dan u godini – Valentinovo. Ako ste oduvijek sanjale da s ovim šarmantnim Dalmatincem razmjenjujete recepte – ovo je najbolja prilika da san postane stvarnost!

Priča krije humanitarnu notu

Svakog mjeseca u Hrvatskoj od karcinoma dojke umre 90 žena. Kako bi potaknuli pripadnice nježnijeg spola na preventivne preglede, brend Maripa i udruga “Sve za nju” udružili su snage te na tržište lansirali majice s važnom porukom.

Ponosni sudionik ove priče je i Naftalina na čelu s Josipom Maslać – Petričević i Mateom Pirić. U njihovom vrijednom pogonu i nastaje ovaj neodoljivi t-shirt sa srcima.

Majice su odmah nabavile i brojne poznate Hrvatice, od Doris Pinčić Rogoznice, Antonije Stupar Jurkin, Ane Miščević, Paule Sikirić pa sve do Lane Klingor Mihić. Dio prihoda od svake prodane majice odlazi za pomoć oboljelima i njihovim obiteljima. No, na tome nisu stali.

valentinovo

Uoči mjeseca ljubavi, obratili smo se Ivanu koji je objeručke prihvatio ovu hvalevrijednu akciju! Snimanje je proteklo uz salve smijeha i ne sumnjamo da jednako vesela večera očekuje i pobjednicu ove aukcije – poručuju iz tima koji stoji iza brenda Maripa.

Kako osvojiti Valentinovo iz snova

Da bi sudjelovali u kulinarskoj štoriji pod ravnanjem maestra Pažanina – na web stranici udruge Sve za nju istaknut je broj žiro računa na koji se uplaćuju donacije. Iznos donacije je neograničen, dok najmanja donacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna. Nakon izvršene uplate, potrebno je poslati potvrdu na mail [email protected] kako bi vaša donacija i službeno bila zabilježena.

Pobjednicu bira – a tko drugi nego – glavni meštar od kužine, naravno! Hoćete li priložiti recept ili neko svoje drugo tajno oružje, na vama je!

Prijave se mogu slati do 1.veljače., a proglašenje pobjednice je 3.veljače 2019. godine! Valentinovo s Ivanom Pažaninom, šampanjac u potocima, smještaj u luksuznom splitskom hotelu Ora i naravno večera na samoj splitskoj rivi, tik uz Dioklecijanovu palaču, u restoranu Štorija gdje glavnu riječ ima, a tko drugi nego Ivan Pažanin! Što će se ovoga puta kuhati u ljubavnom loncu slavnog chefa, morat ćete doznati same! Sretno!

Foto i autor: Maripa, YouTube screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više