Program rasta i razvoja „Vrijeme je za napredak“

Odlučili ste se uvesti poslovnu ili privatnu promjenu u svoj život, odlična prilika za to je poticajan i sveobuhvatan program rasta i razvoja „Vrijeme je za napredak“ koji za vas priprema Melita Manojlović.

Program sadržava sve najučinkovitije coaching pristupe i radionice koje će omogućiti vaš temeljan i siguran rast u roku od šest mjeseci kroz individualni i grupni pristup.

Odlučite li se za ovaj program, možete se opustiti jer time započinje all inclusive briga o vama, vašim ciljevima i stanjima. Ovim se programom sa zadovoljstvom koristi već veliki broj Melitinih klijenata što je preraslo u mali kompaktni klub koji svakim danom sve više napreduje.

Program rasta i razvoja

Ovaj interni program  rasta i razvoja namijenjen je svima vama koji se intenzivno želite baviti svojim životom i u kratkom roku postići ekspanzivan rast na privatnom ili poslovnom planu.

Paket koji je pred vama omogućit će najučinkovitiji i precizno određen rast usklađen s vašim željama i potrebama u razdoblju od šest mjeseci, a u okviru kojega ćete se moći baviti:

 • osobnim rastom u individualnim sesijama, što će omogućiti višu razinu svijesti, emocionalnu stabilnost i značajan porast životne energije
  učinkovitom komunikacijom na grupnoj radionici „Učinkovita komunikacija“
  postavljanjem i realiziranjem ciljeva u grupnoj radionici  „Ostvari svoj cilj“
 • upravljanjem konfliktima na grupnoj radionici „Upravljanje konfliktima“
 • poboljšanjem obiteljskih i partnerskih odnosa
 • na radionicama „Obiteljske konstelacije i business konstelacije“ te tako značajno podići kvalitetu socijalnog, ali i poslovnog života
 • osposobljavanjem samih sebe za kasniji samostalan rad na sebi učenjem najučinkovitijih metoda za tu vrstu rada te za ključnu filozofiju privlačenja obilja u svoj život na radionici „Manifestiranje želja i zakon privlačenja u praksi“
 • grupnim meditacijama za unapređenje zdravstvenog stanja po dr.Dhalkeu – „Bolest kao put“ – svaki mjesec jedna ili više.
 • aktualnim temama na predavanju koje će se održavati jednom mjesečno ili po potrebi

Neke od radionica održat će se na otvorenom u prirodi i po dogovoru.

Program po želji možete usmjeriti na poslovna i privatna rješenja.

Program uključuje tri individualne sesije coachinga mjesečno – po izboru – tu su life, business , energetski coaching i emocionalni coaching uz pomoć kojeg se možete riješiti loših stanja, strahova, fobija,  loših navika kao što su hrana(skidanje kilograma) , alkohol, i druge loše navike. Također, uključuje sudjelovanje na jednoj radionici mjesečno – svaki mjesec druga radionica. Isto tako, grupne meditacije po dr. Dhalkeu „Bolest kao put“ te popuste na druge programe i edukacije iz moje ponude kao što su NLP practitioner  ( popust od 25%) , te autogeni trening (popust od 20%) .

Program radionica

Grupna radionica „Učinkovita komunikacija“  na kojoj ćete naučiti osnove komuniciranja kao i najučinkovitije modele za uspješnu komunikaciju iz NLP-a, osvijestiti greške u komunikaciji te naučiti metode za uspješno komuniciranje primjenjive u svim životnim područjima (posao, obitelj, okolina, prijateljstvo, partnerstvo).

Sudjelovanje na radionici „Ostvari svoj cilj“ na kojoj ćete osvijestiti svoje uspješne i neuspješne strategije za ostvarenje ciljeva, upoznati se s najučinkovitijim modelima NLP-a za ostvarenje ciljeva te primijeniti ih na svoje tekuće ciljeve u svim životnim područjima Sudjelovanje na radionici „Upravljanje konfliktima“ na kojoj ćete osvijestiti programe po kojima ljudi funkcioniraju kada su konflikti u pitanju kao i koji je vaš program. Naučit ćete načine i metode upravljanja već postojećim konfliktima kao i situacijama koje imaju tendenciju nastaviti konflikt.

Sudjelovanje na radionici „Manifestiranje želja i zakon privlačenja u praksi“ na kojoj ćete naučiti najučinkovitije i najmoćnije metode samostalnog upravljanja vlastitim osobnim rastom kroz život u budućnosti .

Sudjelovanje na radionici „Obiteljske konstelacije i business konstelacije“  na kojoj ćete imati priliku dobiti uvid u stanje i uloge članova obitelji ili tima u kojemu radite te na kojoj ćete moći napraviti energetski pomak na nesvjesnoj razini povezan s poboljšanjem odnosa unutar zajednica koje su vam važne kao i unutar partnerskog odnosa.

Sudjelovanje na drugim različitim predavanjima na kojima će se obrađivati trenutačno aktualne teme koje će biti potrebno spoznati u svrhu nadopune rasta i razvoja faze u kojoj se nalazite.

Popuste na druge edukativne programe iz ponude mojih usluga kao što su NLP practitioner  ( popust od 25% više o edukaciji) , te autogeni trening (popust od 20%)

Ova druženja s ostalim članovima koji primjenjuju isti program svima su vrlo korisna jer omogućuju i razmjenu iskustava – opušteno druženje unutar kluba, takozvana  „Čajanka”, svima dobro dođe. Ovim šestomjesečnim programom omogućit ćete si intenzivan vlastiti rast i razvoj na mnogim životnim poljima, visoku razinu osviještenosti i educiranosti o životno važnim temama kao i istodobnu mogućnost stabilnijeg funkcioniranja s okolinom, što će biti korisno u trenutačnim različitim životnim sferama, ali će ostati i kao trajna životna vrijednost. Program se plaća mjesečno, a cijena obuhvaća tri individualne sesije i jednu radionicu.

Više o radionicama pročitajte na linku.

Mjesečna cijena programa je : 1100kn + PDV, dok članice Women in Adria imaju popust od 10%. S time da u nadolazećim ljetnim mjesecima, mjesec koji koristite za godišnji odmor, naravno, ne plaća se.

Prijave za program do 20.05. 2016.

Svoje upite i prijave šaljite na adresu e-pošte: [email protected]

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...