Q10 i savršeni partner – kreatin!

Još 1998. godine NIVEA je uključila koenzim Q10 u formulu kreme za njegu lica protiv bora. Do danas milijuni žena u borbi protiv bora najviše vjeruju NIVEA Q10plus kremama, od kojih se jedna proda svake dvije sekunde.

Koenzim Q10 prirodno nastaje u stanicama kože, a višestruko je važan za njezin zdrav izgled – proizvodi energiju za regeneraciju stanica i sintezu kolagena, kao antioksidans usporava nastajanje slobodnih radikala koji oštećuju stanice i uzrokuju starenje kože, a topiv je u mastima pa reagira sa staničnim membranama i doprinosi zaštiti kože.

Količina Q10-a u tijelu se s godinama smanjuje, a stanični metabolizam usporava i koža se slabije obnavlja te se pojavljuju bore. NIVEA proizvodima s koenzimom Q10 već 14 godina podržava prirodne procese protiv negativnih promjena na koži, a sada je pronašla aktivni sastojak koji dodatno poboljšava djelovanje Q10-a – kreatin!

kreatin

Nova formula s kreatinom

NIVEA Q10plus formule od sada sadrže čak 30% više hidratantnih sastojaka, a novost je u dodavanju koži srodnog kreatina, koji djeluje kao katalizator za koenzim Q10 i poboljšava njegov učinak protiv bora. Kao i koenzim Q10, kreatin se prirodno nalazi u koži, a njegova se proizvodnja s godinama smanjuje.

Također, i kreatin je derivat aminokiseline, koji djeluje kao spremnik energije za kožne stanice, što ga čini savršenim “partnerom” Q10-a. Vanjsko nanošenje kreatina djeluje na usporavanje prirodnog procesa starenja i jačanje obrambenog sustava kože, a testiranja pokazuju da poboljšana NIVEA Q10plus formula s kreatinom već unutar nekoliko sati smanjuje vidljivost finih bora.

Istraživanje: “Kada se radi o njezi lica, žene ne pristaju kompromise”

• Rezultati istraživanja koje su proveli NIVEA i IPSOS pokazuju da unatoč užurbanom načinu življenja, više od 70% žena vodi brigu da im koža ne pokazuje znakove stresa i da izgledaju opušteno, a 66% ih tvrdi da unatoč pretrpanom rasporedu, imaju vremena za brigu o koži.

• Više od dvije trećine žena je izjavilo da se osjeća bolje, sigurnije i uspješnije na svim životnim područjima ako im koža izgleda zdravo, ali i da nerado prihvaćaju kompromise – čak 82% ih želi visoko učinkovita rješenja koja zadovoljavaju sve potrebe njihove kože.

• “Naša inspiracija je životni stil moderne žene. Njihove želje su ono što nas motivira da istražujemo nove sastojke za bolji izgled kože – naš najnoviji uspjeh je Q10plus linija poboljšana kreatinom – izjavio je dr.Schwanke iz Beiersdorfa.

• Više od trećine žena u dobi između 35 i 49 godina ima problema s mješovitom kožom, masnom u području T-zone, a normalnom do suhom na obrazima i oko očiju. Do sada su žene koje su željele uravnoteženu njegu mješovite kože protiv bora morale birati između prebogatih krema za borbu protiv bora i preblagih ili proizvoda formuliranih za mlađu kožu. Žene su poznate po “multitaskingu”, a isto žele i od proizvoda za kožu.

kreatin

Savjeti za mještovitu kožu

• Osobama s mješovitom kožom preporuča se tjedni piling. Kada čistite kožu ili nanosite piling možete se više posvetiti T-zoni, ali budite nježniji na obrazima, jer su obično suhi i osjetljiviji. Četkice za čišćenje lica su izvrstan alat za čišćenje određenih zona lica. Olakšavaju nanošenje proizvoda na ciljano područje i masiraju kožu, što poboljšava cirkulaciju. Koristite četkicu nanoseći je kružnim pokretima na čelo, nos i bradu, ali nježno prijeđite preko obraza.

• Sjaje vam se čelo i nos? Stavite malo pudera u prahu na dlan i protljajte ga prstima druge ruke. Prstima nanesite puder na T-zonu i četkicom za puder ukonite višak. Kozmetičke maramice upijaju višak sebuma.

Foto: Nivea press

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...