Radionica manifestiranje želja i zakon privlačenja u praksi

Poklonite sebi alat za manifestiranje svega što priželjkujete, svega što vas veseli, što vas može iznenaditi i usrećiti.

Iznenadite se novom vibracijom i novom kreacijom koju ćete moći iskreirati svaki put kad poželite biti ili imati nešto novo, nešto korisno i pogotovo nešto što potvrđuje vašu vrijednost.

Poklonite sebi alat koji će omogućiti ljubav prema sebi. Kada volite sebe, privlačite upravo to što vi jeste, imate ljubav, budete ljubav i manifestirate misli.

Radionica manifestiranje želja i zakon privlačenja

U Zagrebu 12.06.2016. godine od 10 sati, na adresi Ilica 317 naučite kako sami sebi možete kreirati upravo ono što želite na Radionici manifestiranje želja i zakon privlačenja.

„Postaješ ono što misliš“, ili „privlačiš ono što jesi“ stare dobre su izreke koje jasno objašnjavaju jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku.

Velika istina krije se u svim velikim izrekama od životne važnosti, no ne znamo li pravu suštinu te priče, te alat uz pomoć kojeg ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti ka cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne i dovesti nas u blokadu protiv samih sebe.

Smisao životnih principa i univerzalnih zakona imaju svrhu samo onda kada ih istinski razumijemo ali i znamo prepoznati i upotrijebiti u svom životu. Zato ih je potrebno naučiti.

Često nam se u životu događa da „privučemo“ upravo ono što istinski želimo , no situacija zna biti i upravo suprotna, da toliko strasno želimo nešto, a da nam se baš to ne ostvaruje.

Nekako se čini najgore kada nam se iznenada dogodi nešto negativno o čemu nikad svjesno nismo razmišljali, pa se onda zapitamo, zašto nam je baš to trebalo, zašto se baš to dogodilo baš meni?

Kažu, da negativne situacije koje nam se događaju u životu, žele prenijeti neku poruku za nas, koja će nas nešto naučiti te da za svaku životnu lekciju trebamo prihvati otvorenog srca, sa zahvalnošću te da je upravo to najbolja ili bolje reći jedina strategija za naš napredak.

Upravo zahvalnost, održat će našu visoku vibraciju, te tako promijeniti našu stvarnost.

No, kako ostati pozitivan i biti zahvalan u iznimno teškim situacijama? Kako kontrolirati svoje emocije i održati visoku vibraciju u trenutcima koji za nas imaju negativnu konotaciju? Kako razumjeti svoj život i upravljati s njim, a ne ostati u frustraciji i negativnim emocijama?

Pozitivnu stranu negativne situacije, možemo spoznati i prihvatiti tek onda kada naučimo kako iščitati poruku koju nam situacija želi prenijeti ? Koju životnu lekciju nas želi naučiti?

Kako iščitati poruke?

Naučiti kako iščitati poruke, kako naučiti lekciju iz izazova koje nam život servira, je razlika koju čini razliku u razumijevanju i primjeni zakona privlačenja ali i razumijevanja sebe, svog postojanja, manifestiranju svega što želite biti ili imati u svom životu.

Jeste, treba vizualizirati. Jeste, treba afirmirati. Jeste, treba zapisati. Jeste, treba vjerovati. Međutim …

Kako se riješiti negativnih programa unutar nas samih, kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su nam stvarne želje, kako iščitati poruke koje svemir ima za nas, kako početi živjeti svoju svrhu, kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama.

Imat ćete priliku napokon teoretski razumjeti od početka do kraja te praktično naučiti metode koje će vam pokazati put ka razumijevanju svih životnih izazova i naučit jednom zauvijek moćan alat za upravljanje svojim životom.

Na radionici ćemo:

 • Baviti se razumijevanjem principa funkcioniranja Zakona privlačenja
 • Baviti se razumijevanjem samih sebe
 • Upoznati se sa principima funkcioniranja 3 uma, u kontekstu manifestiranja želja
 • Spoznati koje su nam istinske želje – definirati 6 istinskih želja
 • Upoznati se sa pojmom i važnosti vibracije
 • Odgovoriti na pitanja zašto nam se događaju situacije koje ne želimo
 • Naučiti prepoznavati vlastita emotivna stanja te kako upravljati s njima
 • Naučiti metode za usklađivanje sa željama – učinkovit princip podizanja vibracije i upravljanja emocijama
 • Naučiti metode za prepoznavanje životne lekcije koja se krije iza životnih izazova
 • Dati odgovore na sve nedoumice i vaša pitanja
 • Naučiti moćne metode koje možete koristiti uvijek kao svojevrstan alat za kreiranje nove stvarnosti

Cijena radionice je 250 kuna, a članice Women in Adria imaju popust od 10%.

Vaše cijenjene prijave šaljite na email: [email protected]

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Trudnica naslovnica

Prva trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa

Suosnivačica tvrtke Wing Audrey Gelman je prva vidno trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa. Časopis Inc. dobio je brojne pohvale...