Radionica uvjerenja – Vaš trenutak istine

Ako postoji jedna riječ koja opisuje sva nepisana pravila koja vladaju svijetom, onda je to riječ “uvjerenja”. Koliko puta Vam se dogodilo da ste u nešto čvrsto bili uvjereni, a upravo suprotnoj situaciji ste svjedočili u realitetu? Koliko puta vam se učinilo da vašim životom upravlja netko drugi ili neka sila koju često zovemo sudbinom?

Znamo dobro da su rezultati u realitetu, zrcalo našeg unutarnjeg, no prečesto se čini da je to naše unutarnje, upravo nama najveća nepoznanica. Unutarnji sustav utemeljen je na uvjerenjima. Tu riječ puno puta smo čuli, no znate li zapravo što su uvjerenja?

Što su uvjerenja?

Uvjerenja su ljudske istine koje upravljaju i određuju ljudsko postojanje. Ona mogu biti pozitivna i poticajna ili ograničavajuća i  negativna.

Bezbroj uvjerenja proizašlih iz različitih situacija, okolnosti, preuzetih od drugih ljudi, roditelja, kolektivne svijesti…., grade životnu orijentaciju, po kojoj se čovjek snalazi, poduzima, uspijeva ili ne uspijeva.

Ona održavaju čovjeka u životu, te daju mogućnost orijentacije u svijetu, određuju ponašanje, karakterne osobine, smjerove i život. Uvjerenja su načela po kojima svaki čovjek funkcionira. Ona služe. O njima ovisi svaki uspjeh i neuspjeh, o njima ovisi sve. Ona se nastanjuju u ljudsko postojanje još od kad je čovjeka,  a unutar jednog postojanja, ima ih bezbroj.

Uvjerenja su jedna jako duboka priča koju jednom kada shvatimo, možemo slobodno reći da smo uspjeli u životu. Naučiti osvijestiti vlastita uvjerenja, možda je i najvažniji zadatak i čimbenik za uspjeh u  životu.

Radionica Vaš trenutak istine

Radionica Vaš trenutak istine koja će se održati 3. srpnja 2016. godine s početkom u 10 sati, pomoći će vam osposobiti vas upravo za taj najvažniji životni zadatak – točnu i jasnu detekciju uvjerenja, na najjednostavniji i najefikasniji način, kojem ne možete odoljeti – Miostatski test.

Miostatik test je terapeutska metoda koja se preko pedeset godina koristi se u praksi i znanstveno je priznata. Tvorac ovog testa je akupunkturolog Yoshiaki Omura, koji je dugogodišnjim istraživanjima veze između jačine stiska prstiju ruke i cirkulacije krvi u neokorteksu mozga, razvio dijagnostičku metodu pod nazivom „bi-digitalni O Ring test“, koji se naziva i miostatskim testom.

Ljudska podsvijest je jedan veliki hard disk ili bolje reći jedna tvrdokorna memorija koja pamti sve. Na osnovi informacija koje pohranjuje, već od ranog djetinjstva čovjek stvara uvjerenja. U podsvijesti se nalazi sve proživljeno, zajedno s emocijama koje je limbički sustav odredio odmah nakon proživljenih situacija.

Svaki put kada se čovjek nađe u jednoj situaciji, mozak konstatira činjenice i na osnovi internog doživljaja , zapravo interpretira stvarnost u kojoj se nalazi te donosi različite zaključke.

Ti zaključci se trajno pohranjuju u podsvijesti i postaju njegova istina, pogotovo onda kada se u nešto uvjeri na vlastitom iskustvu. U pravo takvi zaključci kojih ima bezbroj, i koji su vrlo često utemeljeni na iracionalnim ili bolje reći dječjim uvjerenjima, egzistiraju u neurološkom sustavu cijeli život.

Kako se sve te informacije pohranjuju u podsvijesti, ona nepogrešivo zna što je naša prava istina, koja su naša uvjerenja te koju su uzroci istih.

Zato je važno upoznati se sa vlastitim podsvjesnim umom i ostvariti dobru komunikaciju, kako bismo dobili odgovore na sva pitanja koja nas zanimaju o vlastitom životu, sebi, mogućnostima i slično. Kineziološki mišićni test je svojevrsni alat za uspjeh i  nas nepogrešivo, poput kompasa, vodi do cilja.

Pomoću njega dobivamo precizne odgovore što su točni uzroci naših problema, blokada, nekih bolesti, simptoma, da li je tijelo (organi) zdravo, da li je lijek koji koristimo dobar za nas, koji ljudi su za nas dobri, što mislimo o njima, koja je naša vibracija u određenim situacijama pri kreiranju nove realnosti, zašto nam se događaju neke loše situacije, kojim putem trebamo ići onda kada se nalazimo na životnim križanjima, koja odluka je za nas najbolja, da li ostati sa partnerom ili ne, koji posao je za nas dobar i još mnoge druge istine koje su nam nepoznanica, a dio su našeg života i upravljaju nama…

Ciljevi ove radionice su osposobljavanje za samostalni rad na sebi, naučiti što su to uvjerenja, osvijestiti mnogobrojna vlastita uvjerenja te naučiti kako zaključiti u različitim životnim situacijama koje uvjerenje nam služi a koja ne služi. Uz to, naučiti tehnike za promjenu ograničavajućih uvjerenja, naučiti moćnu tehniku miostatski test za točnu i jasnu provjeru uvjerenja te provjeriti mnogobrojna vlastita uvjerenja, iz različitih životnih okolnosti.

Jednako tako naučit ćete trajno prakticirati Miostatik test, kao i načine primjene i ciljano testiranje te naučiti samotestiranje podsvijesti. Testiranje procesa i izjava – misli i uvjerenja, rad s djecom te metode za promjenu uvjerenja – The work – Katye Byron – terapeutski rad također će se naći na radionici.

Primjena Miostatik testa

Miostatik test se primjenjuje zbog rane dijagnostike oboljenja i poremećaja rada organa  -utvrđivanje stresornih faktora (posao, veza,novac…), zbog detekcije negativnih uvjerenja za različita polja na kojima želite bolje rezultate ili detekcije uzroka problema ili neželjenih događaja.

Uz pomoć Miostatik testa možete dobiti odgovor na sva pitanja ZAŠTO (zašto mi se događaju neke situacije u životu) te pronalaženje rješenja KAKO izaći iz istih. Uz to detektirat ćete stresne faktore u stresnim situacijama – objasniti sami sebi vlastite negativne reakcije koje vam se pojavljuju nepozvane u život.

Pomoći će i pri donošenju ispravnih odluka – privatno i poslovno – testirati što kaže vaša podsvijest kojim putem ići? Miostatik test pomoći će u definiranju emocija koje upravljaju određenim neželjenim stanjima, te njihovo otklanjanje, otkrivanju uzroka: oboljenja, strahova, negativnih stanja, fobija, panike… Detektirat će i namirnice koje vas debljaju te misli koje prouzrokuju blokade u određenim situacijama.

Detektirat će i najbolje strategije uspjeha – poslovnu ili privatnu, odrediti optimalne individualne doze i testiranje interakcije lijekova, ali i alergije i intoleranciju na hranu i napitke.

Miostatski test ima značajnu ulogu u vašem životu

Ovaj test ima dvostruku vrijednost, terapeutu ukazuje pravi smjer za utvrđivanje točnog uzroka nekog problema ili mu ukazuje na pravo rješenje. Osobi s kojom se radi ukazuje što je to u njenoj podsvijesti zbog čega nailazi stalno na slične probleme.

Snaga mišića prstiju odražava promjenu aktivnosti u neokorteksu, odnosno promjenu nivoa energije u tijelu.

Tijekom pregleda mijenja se mišićna snaga u zavisnosti od informacija koje se dobivaju iz elektromagnetnog polja pacijenta. Mehanizam se zasniva na promjeni mišićne snage, koja se mijenja zbog promjene aktivnosti enzima u mozgu.

Cijena ove radionice je 350 kuna, dok članice Women in Adria imaju 10% popusta. Prijave se primaju na e-mail adresi [email protected].

Za više informacija posjetite stranicu www.melitamcoaching.com.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više