Razmišljate o promjeni karijere? Program „Što želim raditi u životu“ vam može pomoći u tome

Ako vas trenutni posao ne ispunjava, vrijedi razmisliti o tome što bi mogli raditi, a da vam donosi veće zadovoljstvo?

Na poslu ipak provedemo veći dio svog budnog vremena i ako ste već godinama frustrirani i nezadovoljni i „to više nije to“, možda je vrijeme i za ozbiljniji zaokret.

Što želim raditi u životu?

Sigurno znate neke takve primjere oko sebe ili ste čitali o njima – menadžerica koja je otvorila slastičarnicu, arhitektica koja je postala pjevačica, ekonomistica koja je otišla u dizajnere… Primjera ima sve više. Jer život je prekratak da radimo ono što ne volimo.

Koje te promjene očekuju u životu kad počneš raditi ono što voliš?

1. Imaš više energije – jer te posao više ne umara, nego te hrani i „diže“  ti energiju.

2. Okupljaš prave ljude oko sebe – entuzijazam je zarazan, ljudi vole biti u društvu s ljudima koji su energični i kojima mogu doprinijeti.

3. Život ima više smisla – znaš zašto se dižeš ujutro i čemu tvoj život služi, više nema stotinu upitnika iznad glave i osjećaja da tratiš svoje vrijeme

Ako niste sigurni što bi to moglo biti, postoji program „Što želim raditi u životu?“ koji vas vodi na put samoistraživanja kako biste se mogli ostvariti u onom poslu koji vam najbolje „leži“. Uvodni sat je besplatan.

Iskoristite priliku da okrenete novu stranicu u vašem životu.

Ako je ovo tema koja vas muči već dugo, nema druge osobe koja to može napraviti umjesto vas.

Autorica programa je Ivana Štulić, life coach, trener i konzultat, a sve detalje možete pronaći na web stranici ivanastulic.com.

Foto: Pexels

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

škola engleskog jezika u rijeci

Branka Švorinić Bratonja u jeku rata ostavila siguran posao i pokrenula...

Branka Švorinić Bratonja više od 25 godina se bavi podučavanjem engleskog jezika, a školu stranih jezika Kastav Euroway osnovala je 1992. godine kad je odlučila dati otkaz na...