Radionica “Razvoj liderskih vještina u nabavi” za sve koji žele postati izvrsni lideri!

Konzultantska tvrtka Cronata najavljuje radionicu “Razvoj liderskih vještina u nabavi” koja će se održati 12. svibnja u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Riječ je o jedinstvenoj prilici budući da će na jednom mjestu biti spojeni liderstvo i strategija. Program ove interaktivne radionice obuhvatit će stručne teme iz liderskih vještina i strateškog upravljanja nabavom.

Edukacija je namijenjena svima koji vole izazove, a žele raditi na sebi na osobnom i poslovnom planu. Sudionici će naučiti prepoznati različite liderske stilove, dobiti konkretne savjete kako prepoznati vrijednosti svog tima i sukladno tome ih razvijati, prepoznati izazove liderstva danas i naučiti kako ih uspješno savladati.


Pročitajte više: Krije li se u vama uspješan vođa?


Na radionici će svoje znanje prenijeti dvije iskusne predavačice: Gordana Kadoić i Nataša Cikač. Gordana Kadoić je magistra ekonomije i stručnjakinja za upravljanje tvrtkama, razvoj leadera, razvoj prodajnih timova i menadžera. Karijeru je započela prije 25 godina i od tada sudjeluje u svim oblicima prodaje, uspinjući se po menadžerskim stepenicama mnogih domaćih i međunarodnih tvrtki.

Proteklih pet godina intenzivno radi s malim i srednjim poduzetnicima na unaprjeđenju njihovog poslovanja. Pomaže im riješiti izazove poput organizacije poslovanja i procesa prodaje, povećanja prihoda, otvaranja novih kanala prodaje i izlaza na inozemna tržišta, a posebnu pozornost posvećuje razvoju zaposlenika, njihovih kompetencija i priprema ih za preuzimanje liderskih pozicija unutar tvrtke. Održala je više od 300 edukacija, treninga, radionica i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu te je autorica brojnih stručnih članaka i blogova. Vlasnica je i direktorica tvrtke Adria Corporate koja je bavi poslovnim savjetovanjem i profesionalnim razvojem lidera.


Pročitajte više: Koje ključne kompetencije morate imati ako želite raditi u nabavi?


Nataša Cikač je vlasnica tvrtke Cronata d.o.o. te radi kao konzultant za nabavu i upravljanje zalihama. Ima više od 20 godina iskustva u proizvodnim poduzećima na području nabave, logistike i prodaje. Pokrenula je projekt Nabavna akademija u 3 modula, program trodnevne edukacije koji obuhvaća sva znanja potrebna nabavljačima. Kao konzultant surađuje s tvrtkama u cilju poboljšanja procesa i kompetencija djelatnika te pomaže u ostvarenju izvrsnosti nabave i lanca opskrbe. Kreirala je metodologiju za procjenu procesa nabave PAM© standard – Izvrsnost u nabavi. Kao gost predavač održava stručna predavanja na ZŠEM, EFOS-u, EFST-u, nositelj je programa Voditelj skladišta u Ustanovi Callidus, predavač na Akademiji za poduzetništvo POU te gost predavač na konferencijama i stručnim skupovima.

Radi kvalitete provođenja radionice “Razvoj liderskih vještina u nabavi” te poštivanja epidemioloških mjera, broj polaznika je ograničen te se sudionike poziva da svoje mjesto rezerviraju na vrijeme. Prijaviti se može putem kontakt obrasca.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -