Na sajmu “Dalmacijo, sve ti cvitalo” od 21. do 26.lipnja u Zadru po posebnoj cijeni nabavite knjigu Kako pokrenuti i voditi posao od kuće

19. po redu sajam autohtonih hrvatskih proizvoda “Dalmacijo, sve ti cvitalo” održat će se u Zadru u razdoblju od 21. do 26 lipnja. Nakon 18 uspješnih izdanja sajma, ove godine će Zadar po prvi puta biti domaćin ovog atraktivnog događaja.

Sajam “Dalmacijo, sve ti cvitalo”

Sajam “Dalmacijo, sve ti cvitalo” predstavit će autohtone proizvode i dati priliku proizvođačima da svoje kvalitetne domaće proizvode prezentiraju širem tržištu.

“Na ovoj  manifestaciji želimo da se osjeti i doživi cijela Hrvatska kroz mirise i okuse bogate gastro ponude te kroz sliku izvornih hrvatskih suvenira. Svaki proizvod sa sobom nosi povijest područja iz kojeg dolazi, nasljeđe iz davnih vremena koje treba održavati, čuvati i razvijati”, rekla je Nada Mitić iz Centra Fabula.

Osim sajma, u Zadru na Poljani Pape Pavla Ivana Pavla II trčat će se i „Zadarska alka“ u kojoj će sudjelovati predstavnici općina Zadarske županije, sportski klubovi, ali i slučajni prolaznici i turisti.

Ovom su projektu punu podršku dali Grad Zadar, Turistička zajednica grada Zadra te Obrtnička komora Zadarske županije.

Također, na sajmu možete kupiti primjerak knjige Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće, uz kod za e-learning. Cijena je 120 kuna, a rezervacije za knjigu primaju se na e-mail adresi [email protected].

Foto: www.mega-media.hr

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više