Selfiebot – prvi robot za selfie fotografije je stigao na tržište!

Nedavno je našem tržištu predstavljen jedan zabavan i inovativan proizvod za evente – Selfiebot, prvi robot za selfie fotografije. Event agencija Mad Props ekskluzivni je zastupnik za Hrvatsku i regiju i evo što su nam rekli o ovom simpatičnom, robotskom fotografu.

Povezano:

Prvi robot za selfie

“Ako za svoj event tražite ‘wow-efekt-ono-nešto-posebno-o-čemu-će-se-pričati’, nećete ostati razočarani. Selfiebot Robi One vaš je izbor za sve vrste evenata, od korporativnih druženja, gala evenata, promocija u trgovinama pa sve do svadbi.

Fotograf s ugrađenim printerom, uvježbani šarmer i djelitelj komplimenata, odličan domaćin i ujedno – robot, Robi One je odgovor na sva goruća eventska pitanja. Mogu li vaši gosti ufotkati savršen selfie bez odlaganja čaše iz ruke? Mogu! Može li se selfie instantno isprintati na licu mjesta i poslati na vaš mail? Može. Kako je voditi konverzaciju s robotom? Lako! Postoji li nešto bolje od klasičnog photobootha? Postoji.

robot za selfie
robot za selfie

Robi One će se dobro uklopiti u svaki event s predznakom suvremenog. Uz brandirane okvire za fotke, možete ga brandirati izvana, prilagoditi njegov tone of voice svom brandu ili događaju.

Ukratko, Robi One je tu za dobru zabavu. Jedan i jedinstven: the fun is strong with this one!”

Za više o Robiju One pogledajte selfiebot.hr ili se obratite dobrim ljudima iz agencije Mad Props koji će vam rado odgovoriti na sva dodatna pitanja.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

event industrija putničke agencije

Vlada RH ostavila event industriju, putničke agencije i povremeni prijevoz putnika...

Udruga Glas poduzetnika želi ponovno upozoriti da se event industrija, putničke agencije i povremeni prijevoz putnika nalaze na izdisaju. U medijima...
- Advertisment -