Trening: Ulaganja u fizičku imovinu iz Programa ruralnog razvoja!

S obzirom da će se 30. siječnja 2015.g. otvoriti natječaj za provedbu Mjere 4. „Ulaganja u fizičku imovinu“, podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ te podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ iz Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020.,   EU projekti tim organiziraju poludnevni potpuno praktični trening pod nazivom:

“Priprema za prijavu na natječaje za provedbu mjere 4. „Ulaganja u fizičku imovinu“!

Ulaganja u fizičku imovinu- praktični rad za korisnike

Praktični trening će se održati 11. veljače 2015.g. u uredskim prostorijama EU PROJEKATA u Zagrebu u poslovnom centru Almeria, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:00 sati.

Cilj treninga je putem praktičnog rada polaznicima pružiti odgovore na konkretna pitanja u vezi njihovih ulaganja, uputiti ih u praktične aspekte pripreme natječajne dokumentacijekako bi  prijava zadovoljila sve administrativne uvjete te podijeliti savjete i iskustvo iz uspješno provedenih projekata. Svaki će polaznik dobiti pripremne materijale koji će sadržavati uvjete prijave na natječaj i upitnik koji služi za provjeru prihvatljivosti projekta za natječaj kako bi na trening došli pripremljeni i s konkretnim pitanjima.

Trening je namijenjen svim poljoprivrednim gospodarskim subjektima, lokalnim akcijskim grupama, razvojnim agencijama, krovnim organizacijama poput komora i saveza te konzultantima koji će raditi na pripremi projekata.

Predavači su gđa. Ria Bilić iz tvrtke EU PROJEKTI te g. Egon Mudrinić iz tvrtke CORE CONSULTING.

Program rada

9:00 – 9:15

Upoznavanje polaznika i predavača, očekivanja polaznika

9:15 – 11:00

Ključni koraci u pripremi projekata

Projektna dokumentacija koju je potrebno prikupiti prije prijave na natječaj
Uvjeti za prijavu i kriteriji za ocjenu projekata

Priprema poslovnog plana

Provedba postupka javne nabave i prikupljanje referentnih ponuda u praksi

11:00 – 11:15

Pauza za kavu

11:15 – 13:00

Praktičan rad
Korištenje AGRONET sustava
Praktični savjeti i iskustva iz prethodnih natječaja
Konkretni primjeri iz prethodno provedenih projekata
Najčešće pogreške i kako ih izbjeći
„Tips and Tricks“ za uspješan razvoj, pripremu i provedbu projekta
Pitanja i odgovori

Cijena sudjelovanja na edukaciji iznosi 600,00 Kn + PDV po osobi, a uključuje edukaciju uz pripadajuću pauzu za kavu, materijale u pisanoj i elektronskoj formi, materijale za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije. Cijena za Women in Adria članice je 500,00 Kn + PDV!

Kako se prijaviti?
Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, skenirati te je poslati na [email protected]Nakon zaprimanja prijave, dobit ćete povratne informacije o izvršavanju uplate.

foto: eu projekti

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više