Vaše trepavice trebaju RevitaLash

Prošlog tjedna je Bahlen Beauty studio u Gundulićevoj 1 posjetila  posebna gošća, gospođa Dariel Sidney.

Dariel je međunarodna potpredsjednica obiteljske kompanije Athena Cosmetics, proizvođača brenda RevitaLash, kojeg su razvili i osnovali njeni roditelji iz osobnih i plemenitih razloga.

Lijepe i guste trepavice

RevitaLashPriča ovog brenda je počela kada je njen otac, liječnik, poželio svojoj ženi pokloniti poseban dar. Dok se oporavljala od metastaziranog raka dojke i agresivnih kemoterapija koje su uništile njezine trepavice,  Dr. Brinkenhoff i njegov tim razvili su novi proizvod koji omogućava obnavljanje trepavica i daje im ljepotu i gustoću.

Nažalost, voljena supruga i majka Gayle ljetos je preminula od raka dojke, no Dariel putuje svijetom i hrabro prenosi poruku ljubavi, borbe za život i ljepote.

Proizvod koji je bio namijenjen samo jednoj ženi, sada je dostupan svim ženama svijeta koje žele imati atraktivne, duge i guste trepavice.

 

 

Jučer se u Bahlen Beautyu tome uvjerila i naša pjevačica i kantautorica Lea Dekleva koja je oduševljena s RevitaLash proizvodima i od sada će ih vjerno koristiti, kao i mnoge svjetske zvijezde – Jennifer Love Hewitt, Courtney Cox, Sarah Drew itd.

trepavice

Profesionalna trenerica i ambasadorica brenda RevitaLash, Natalia Ferrara, napravila je Lei cjelokupan tretman koji uključuje serum, primer i maskaru, a nakon višetjednog korištenje daje nevjerojatne rezultate u duljini i gustoći trepavica.

Osim seruma za obnovu trepavica u RevitaLash ponudi je i serum za obnovu obrva – RevitaBrow, te Hair advanced by RevitaLash, formula za obnovu kosu, inače proizvod iznimno popularan među muškarcima.

RevitaLash proizvodi su dostupni u Bahlen Beauty studiju u Gundulićevoj 1, Zagreb.

Foto: Bahlen Beauty

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više