UGP TV uživo večeras u 20:30!

Večeras, 1. 6. 2020. u 20:30 pogledajte prvu epizodu UGP TV live-a u kojoj u duetu nastupaju predsjednik udruge Hrvoje Bujas i voditelj Petar Štefanić, a pridružit će im se i gost iznenađenja. Na Facebook i Instagram kanalu udruge Glas poduzetnika, Facebook stranici Rplus, ali i na vodećim hrvatskim portalima kao što su Dnevnik.hr, 24sata, Telegram, Novi list, Index.hr, Dnevno.hr i mnogim drugima, moći ćete pratiti prvi “poduzetnički show” uz voditelja Petra Štefanića.

Povezano:

UGP TV live – prva epizoda

Prvi gost će biti, svojevrsni domaćin, Hrvoja Bujas, predsjednik UGP-a, i već prepoznatljiv borac za poduzetnike. Za glazbenu podlogu bit će zaduženi Soul Fingers, a pridružit će im se i gost iznenađenja. Sve će biti snimljeno u Rplus produkciji Roberta Tomića Zubera, podržavatelja udruge od samog početka.

Osim prolaska kroz aktualna zbivanja zanimljiva poduzetnicima, obrtnicima, ali i šire, Hrvoje Bujas osvrnut će se i na česta pitanja članova i simpatizera.

Također, ako dosad još nisu pitali što ih zanima, tijekom cijelog UGP TV Live-a, gledatelji će to moći napraviti putem Facebook grupe udruge Glas poduzetnika.

Mnoge će se teme pretresti, ali izdvajamo neke:

  • Što je to “Ovdje štiti UGP”, projekt koji je samom najavom već podignuo prašinu?!
  • Je li UGP zadovoljan dosadašnjom suradnjom s Vladom?
  • Gdje će se potrošiti 10 milijardi eura iz EU, i je li to sigurna stvar?
  • Što poduzetnici misle o prošlotjednim uhićenjima?
  • Tko pobjeđuje na nadolazećim izborima?
  • Koje stranke podržavaju UGP i ideju Hrvatske 2.0? 

Sve to, ali i ostale tajne poduzetničkog svemira saznajte samo na UGP TV live streamu u ponedjeljak, u 20:30, uživo iz kluba History.

Linkovi za streaming: Facebook Glas Poduzetnika i Facebook Rplus.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -