UGP TV uživo večeras u 20:30!

Večeras, 1. 6. 2020. u 20:30 pogledajte prvu epizodu UGP TV live-a u kojoj u duetu nastupaju predsjednik udruge Hrvoje Bujas i voditelj Petar Štefanić, a pridružit će im se i gost iznenađenja. Na Facebook i Instagram kanalu udruge Glas poduzetnika, Facebook stranici Rplus, ali i na vodećim hrvatskim portalima kao što su Dnevnik.hr, 24sata, Telegram, Novi list, Index.hr, Dnevno.hr i mnogim drugima, moći ćete pratiti prvi “poduzetnički show” uz voditelja Petra Štefanića.

Povezano:

UGP TV live – prva epizoda

Prvi gost će biti, svojevrsni domaćin, Hrvoja Bujas, predsjednik UGP-a, i već prepoznatljiv borac za poduzetnike. Za glazbenu podlogu bit će zaduženi Soul Fingers, a pridružit će im se i gost iznenađenja. Sve će biti snimljeno u Rplus produkciji Roberta Tomića Zubera, podržavatelja udruge od samog početka.

Osim prolaska kroz aktualna zbivanja zanimljiva poduzetnicima, obrtnicima, ali i šire, Hrvoje Bujas osvrnut će se i na česta pitanja članova i simpatizera.

Također, ako dosad još nisu pitali što ih zanima, tijekom cijelog UGP TV Live-a, gledatelji će to moći napraviti putem Facebook grupe udruge Glas poduzetnika.

Mnoge će se teme pretresti, ali izdvajamo neke:

  • Što je to “Ovdje štiti UGP”, projekt koji je samom najavom već podignuo prašinu?!
  • Je li UGP zadovoljan dosadašnjom suradnjom s Vladom?
  • Gdje će se potrošiti 10 milijardi eura iz EU, i je li to sigurna stvar?
  • Što poduzetnici misle o prošlotjednim uhićenjima?
  • Tko pobjeđuje na nadolazećim izborima?
  • Koje stranke podržavaju UGP i ideju Hrvatske 2.0? 

Sve to, ali i ostale tajne poduzetničkog svemira saznajte samo na UGP TV live streamu u ponedjeljak, u 20:30, uživo iz kluba History.

Linkovi za streaming: Facebook Glas Poduzetnika i Facebook Rplus.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Biocrystal

Hrvatska inovacija Biocrystal osvojila prestižnu nagradu na jednom od najznačajnijih sajmova...

BC TECH kompanija dobitnik je godišnje nagrade “20 PLUS 20” za svoj proizvod Biocrystal®, a koju dodjeljuje jedan od najznačajnijih sajmova...
- Advertisment -