Kupovinom majice sa zagrebačkim vunenim srce i Mobyclean maramicama pomažete žrtvama potresa!

Nakon što je zagrebačko vuneno srce postalo simbol potresa u Zagrebu koji se dogodio u ožujku prošle godine, sada će postati simbol humanosti za područje Banovine. Ovaj put se zove Srce Banovine, a na majice su to srce stavili kreativci koji stoje iz profila Teški grafiti. No, oni nisu jedini koji su odlučili pokazati svoju humanost, tu su i Mobyclean maramice. Kupnjom majice i maramica možete pomoći u obnovi potresom pogođenih područja.


Pročitajte više: Poduzetnici otvorili račun za donacije za Sisačko-moslavačku županiju!


Zagrebačko vuneno srce postalo Srce Banovine

Nakon što se 29.12. dogodio potres s epicentrom kod Petrinje, prvo pitanje je bilo jesu li svi moji dobro, a drugo – kako pomoći pogođenoj Banovini. Nitko nije ostao ravnodušan, pokrenute su brojne akcije, a pokrenuo ju je i tim koji stoji iz Instagram profila Teški grafiti.

Zagrebačko vuneno srce
Zagrebačko vuneno srce

Kreirali su majicu s vunenim srcem koja se zove Srce Banovine, a autorica srca je Ivona Martinčić. Majicu možete kupiti za 100 kuna ili 13,33 eura te tako pomoći onima kojima je najpotrebnije. Sav novac ide provjerenoj udruzi Glas poduzetnika koja će prikupljenim sredstvima pomoći građanima Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta da obnove svoje stambene objekte. Udruga će transparentno objavljivati tijek donacija kao i račune koji će potvrditi u što su se donirana sredstva uložila.


Pročitajte više: Tri poduzetnice pokrenule grupu za pomoć ženama pogođenim potresom koja je skupila toliko donacija da su morali stati!


Maramice za žrtve potresa

Ako majica nije vaš odabir, sigurni smo da vam Mobyclean maramice za mobitel trebaju. Prisutne su na tržištu više od 10 godina i obrisale su desetke tisuća mobitela.

zagrebačko vuneno srce

Maramice su namijenjene čišćenju mobitela i tableta te učinkovito uklanjaju sve nečistoće i bakterije s površina. Proizvode se u Hrvatskoj. Kupovinom Mobyclean maramica radite donaciju u cjelokupnom iznosu uplaćene vrijednosti za žrtve potresa u Petrinji i okolici. Donacija će se uplatiti na račun udruge UGP-a. 

Maramice Mobyclean potražite na web shopu, a kupovina u humanitarne svrhe odnosi se na kupnju paketa 5/1 u iznosu od 12 kn.

Foto: Teski grafiti, Mobyclean

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -