Zanimljive ideje s Instagrama za mali kućni ured

Sve više ljudi danas pokreće vlastiti biznis i radi od kuće. Oni tako imaju privilegiju da svoj ured organiziraju i urede kako god požele. Ne postoji nikakvo pravilo gdje on treba biti, već sve ovisi o tome gdje im je udobno, ali i funkcionalno.

Ideje za mali kućni ured

Također, u posljednje vrijeme sve se više posvećuje pažnja i tome da kućni ured bude oku ugodan. Mi smo inspiraciju potražili na Instagramu, gdje postoje zaista zanimljive ideje za male kućne urede.

Kraj prozora

Nekima je dovoljno samo prijenosno računalo pa mogu raditi s bilo kojeg mjesta, ali čak i mijenjati lokacije tijekom radnog dana. Ukoliko ste i vi među onima kojima ne trebaju police, registratori, papiri… za vas je idealan kućni ured kraj prozora. Kad osigurate dovoljno sunčeve svjetlosti, podići ćete i razinu serotonina, pa vas neće uhvatiti umor tijekom posla.

Is it really called “work” when you get to spend your office hours here? ❤️ Tap link in bio to shop.

Fotografiju objavljuje Home Decorators Collection (@homedecorators)

Na balkonu

Dolaskom ljepših dana, svoj kućni ured možete prebaciti i na balkon, a oni koji imaju zatvoreni, mogu ga koristiti i tijekom cijele godine.  Tamo ćete također imati puno sunčeve svjetlosti te svoju oazu mira jer ćete biti odvojeni od ostatka stana.

U ugradbenom ormaru

Još jedna zanimljiva ideja je postavljanje kućnog ureda u ugradbeni ormar. Ovo rješenje je idealno jer na kraju radnog dana možete zatvoriti vrata pa ured više neće biti vidljiv.

Svaki od ovih kućnih ureda krasi i živo ili umjetno cvijeće koje donosi veću produktivnost u poslu, a za još veću inspiraciju predlažemo i motivacijske postere i svijeću “Komunikacija” koja otpušta stres, donosi mir, daje osjećaj snage i olakšava donošenje odluka.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više