24. Business cafe u Zagrebu – Zdravlje kao unosan biznis

Pod sponzorstvom Nivea-Beiersdorfa, Surya centra i Fiducije, i medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika i portala www.poslovnadogadjanja.info, u četvrtak 22.1.2015. godine  održat će se 24. Business Cafe pod nazivom Zdravlje kao unosan biznis.

Business cafe: “Zdrav čovjek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu”

Svi želimo biti i ostati zdravi, a kako i u vrijeme recesije možemo od toga napraviti uspješan biznis, saznat ćemo 22.1. u 18 h u Lidu na 24. Business Cafeu u Zagrebu.

Svoje poduzetničke priče i iskustva podijelit će Damir Martinko, vlasnik dentalnog centra Martinko, koji ima ordinacije u nekoliko gradova zemlje i inozemstva, Mihaela Devescovi, sinonim za sirovu hranu te Ivana Nobilo, prije estradna menadžerica danas suvlasnica Fast&Healthy bistroa. Posebnost ovog eventa je da će se uz Zagreb, Business Cafe istovremeno odvijati i u Beogradu i u Skopju, i u 18.15 h Zagrebački gosti povezat će se putem Skypea u Beograd kako bi čuli priču gospodina Roberta Čobana, kojeg nazivaju kraljem tabloida i medijskim magnatom u Srbiji i regiji.

Predstavljanje prvog uređaja na svijetu za mjerenja statusa vitamina

I na kraju, inspirativan i zanimljiv start-up stiže nam iz Imago reklamne agencije – riječ je o Vitastiqu, prvom uređaju na svijetu za mjerenje statusa vitamina i minerala putem smartphone-a, koji se prije nepunih mjesec dana predstavio svijetu na crowdfunding platformi Indiegogo te uspješnim rezultatom potvrdio svoj veliki potencijal. Irena Lešković, account manager reklamne agencije Imago, dolazi nam u ulozi voditelja Vitastiq projekta, te će s nama podijeliti ovu Imagovu poduzetničku priču.

Nakon razgovora s gostima slijede pokloni sponzora i networking.

Ulaznice se mogu nabaviti na https://www.entrio.hr/event/24-business-cafe-zdravlje-kao-unosan-biznis-2082

logo business cafe

foto: business cafe

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više