24. Business cafe u Zagrebu – Zdravlje kao unosan biznis

Pod sponzorstvom Nivea-Beiersdorfa, Surya centra i Fiducije, i medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika i portala www.poslovnadogadjanja.info, u četvrtak 22.1.2015. godine  održat će se 24. Business Cafe pod nazivom Zdravlje kao unosan biznis.

Business cafe: “Zdrav čovjek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu”

Svi želimo biti i ostati zdravi, a kako i u vrijeme recesije možemo od toga napraviti uspješan biznis, saznat ćemo 22.1. u 18 h u Lidu na 24. Business Cafeu u Zagrebu.

Svoje poduzetničke priče i iskustva podijelit će Damir Martinko, vlasnik dentalnog centra Martinko, koji ima ordinacije u nekoliko gradova zemlje i inozemstva, Mihaela Devescovi, sinonim za sirovu hranu te Ivana Nobilo, prije estradna menadžerica danas suvlasnica Fast&Healthy bistroa. Posebnost ovog eventa je da će se uz Zagreb, Business Cafe istovremeno odvijati i u Beogradu i u Skopju, i u 18.15 h Zagrebački gosti povezat će se putem Skypea u Beograd kako bi čuli priču gospodina Roberta Čobana, kojeg nazivaju kraljem tabloida i medijskim magnatom u Srbiji i regiji.

Predstavljanje prvog uređaja na svijetu za mjerenja statusa vitamina

I na kraju, inspirativan i zanimljiv start-up stiže nam iz Imago reklamne agencije – riječ je o Vitastiqu, prvom uređaju na svijetu za mjerenje statusa vitamina i minerala putem smartphone-a, koji se prije nepunih mjesec dana predstavio svijetu na crowdfunding platformi Indiegogo te uspješnim rezultatom potvrdio svoj veliki potencijal. Irena Lešković, account manager reklamne agencije Imago, dolazi nam u ulozi voditelja Vitastiq projekta, te će s nama podijeliti ovu Imagovu poduzetničku priču.

Nakon razgovora s gostima slijede pokloni sponzora i networking.

Ulaznice se mogu nabaviti na https://www.entrio.hr/event/24-business-cafe-zdravlje-kao-unosan-biznis-2082

logo business cafe

foto: business cafe

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...