26. Business Cafe – Kako o(p)stati poduzetnik?

Iduće najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati – 26. Business Cafe održat će se 21. svibnja u 18 h u Ray clubu (podrum hotela Westin) u Zagrebu.

26. po redu Business Cafe

Gosti su ovaj puta Ivica Mudrinić, predsjednik Vijeća za konkurentnost, menadžer i inovator, Petar Lovrić, poduzetnik i predsjednik HUP Udruge malih i srednjih poduzetnika i Miodrag Šajatović, suvlasnik i glavni urednik poslovnog tjednika Lider.

Na sve strane potiče se poduzetništvo, riječ start – up svima izlazi iz usta, no kako kad jednom krenemo o(p)stati poduzetnik u ovim uvjetima?Je li istina da u poduzetništvu postoje samo brzi i mrtvi? 21.5. saznat ćemo globalne, regionalne i nacionalne trendove te dobiti svježe informacije koje nam mogu pomoći u čemu mi to možemo pronaći svoje mjesto na globalnom tržištu, koji su to najveći izazovi s kojima se današnji poduzetnici susreću i kako ih nadvladati te zaključiti jesmo li (ipak) osuđeni na uspjeh.

Poslije razgovora s gostima čekaju nas pokloni sponzora, organizirani networking i slobodno druženje i Gordan Horbec, urednik portala www.imamnovac.com, kratko će predstaviti rad Udruge poreznik obveznika Lipa koja se zalaže za manje poreze poduzetnicima.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije i uskoro se širi u Europu i Aziju.

26._Business_Cafe

Sponzori Business Cafea su Nivea – Beiersdorf, turistička agencija Putuj bolje i Nestle Adriatic. Medijski pokrovitelji je portal www.poslovnadogadjanja.info, a pokrovitelj je Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Ulaznice (po cijeni od 75 kn) se mogu kupiti putem sustava entrio na https://www.entrio.hr/event/26-business-cafe-kako-opstati-poduzetnik-2357 ili u gotovini na licu mjesta na dan eventa.

Što kažu oni koji dolaze poslušajte na linku.

Kako je bilo na prošlom eventu u Zagrebu u ožujku pogledajte na linku.

Tvrtka Zaokret od 2011. godine svaka dva mjeseca, organizira Business Café – druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti s ciljem razmjene znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova.

Svi detalji Business Café projekta nalazi se na www.businesscafe.info  

26._Business_Cafe_1

Foto: Zaokret

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više