26. Business Cafe – Kako o(p)stati poduzetnik?

Iduće najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati – 26. Business Cafe održat će se 21. svibnja u 18 h u Ray clubu (podrum hotela Westin) u Zagrebu.

26. po redu Business Cafe

Gosti su ovaj puta Ivica Mudrinić, predsjednik Vijeća za konkurentnost, menadžer i inovator, Petar Lovrić, poduzetnik i predsjednik HUP Udruge malih i srednjih poduzetnika i Miodrag Šajatović, suvlasnik i glavni urednik poslovnog tjednika Lider.

Na sve strane potiče se poduzetništvo, riječ start – up svima izlazi iz usta, no kako kad jednom krenemo o(p)stati poduzetnik u ovim uvjetima?Je li istina da u poduzetništvu postoje samo brzi i mrtvi? 21.5. saznat ćemo globalne, regionalne i nacionalne trendove te dobiti svježe informacije koje nam mogu pomoći u čemu mi to možemo pronaći svoje mjesto na globalnom tržištu, koji su to najveći izazovi s kojima se današnji poduzetnici susreću i kako ih nadvladati te zaključiti jesmo li (ipak) osuđeni na uspjeh.

Poslije razgovora s gostima čekaju nas pokloni sponzora, organizirani networking i slobodno druženje i Gordan Horbec, urednik portala www.imamnovac.com, kratko će predstaviti rad Udruge poreznik obveznika Lipa koja se zalaže za manje poreze poduzetnicima.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije i uskoro se širi u Europu i Aziju.

26._Business_Cafe

Sponzori Business Cafea su Nivea – Beiersdorf, turistička agencija Putuj bolje i Nestle Adriatic. Medijski pokrovitelji je portal www.poslovnadogadjanja.info, a pokrovitelj je Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Ulaznice (po cijeni od 75 kn) se mogu kupiti putem sustava entrio na https://www.entrio.hr/event/26-business-cafe-kako-opstati-poduzetnik-2357 ili u gotovini na licu mjesta na dan eventa.

Što kažu oni koji dolaze poslušajte na linku.

Kako je bilo na prošlom eventu u Zagrebu u ožujku pogledajte na linku.

Tvrtka Zaokret od 2011. godine svaka dva mjeseca, organizira Business Café – druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti s ciljem razmjene znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova.

Svi detalji Business Café projekta nalazi se na www.businesscafe.info  

26._Business_Cafe_1

Foto: Zaokret

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...