BIPA prije najavljene izmjene PDV-a snizila cijene oko 400 proizvoda

Hrvatska je vlada objavila kako od prvog travnja na snagu stupa odredba gdje se PDV za određenu hranu smanjuje na 5 %, dok onaj za higijenske uloške i tampone s 25 pada na 13 %. PDV od 25 % jedan je od najviših poreza koji se odnosi na robu široke potrošnje diljem svijeta.

Kupac uvijek na prvom mjestu

BIPA je od danas snizila cijene oko 400 proizvoda iz asortimana proizvoda dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona, a prije najavljene izmjene PDV-a koja na snagu stupa 1. travnja 2022.

„U BIPI je kupac uvijek na prvom mjestu što nas je motiviralo da već u ožujku, prije stupanja smanjenja PDV-a na snagu, snizimo cijene dijela asortimana koji će biti obuhvaćen najavljenom izmjenom od travnja ove godine. U našim poslovnicama diljem Hrvatske kupci će od danas moći pronaći oko 400 proizvoda po povoljnijim cijenama.“ izjavila je Saška Hitner, rukovoditeljica nabave u BIPI.


Pročitajte više: Smanjen je ‘ženski porez’ na uloške i tampone


Svakodnevno niže cijene

Osim sniženja dijela asortimana dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona, BIPA svojim kupcima svakodnevno osigurava niže cijene uz korištenje BIPACard-a, BCdigital programa vjernosti na Viberu i pogodnosti BIPO kluba za trudnice i roditelje s djecom do 3 godine.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -