Cheesecake po preporuci Linea Snelle

U Linea Snelli nema gladovanja i klijentice nisu osuđene cijeli život maštati o komadu torte ili kolača kojeg ne smiju pojesti.

Zato, sve slastice mogu biti napravljene na zdraviji način. Evo jednog takvog recepta – Cheesecake po preporuci Linea Snelle.

Cheesecake na zdraviji način

Za ovu slasticu potrebni su vam sljedeći sastojci: 250 grama petit ili integralix keksa, 125 grama maslaca, 5 vanilin šećera, 800 grama posnog sira (Lidl), 5 jaja, 2 plava kisela vrhnja,
2 crvena kisela vrhnja i 13 žlica Erytrit šećera.

Cheezcake

Postupak

Samljite kekse te u njih dodajte rastopljeni maslac, 3 žlice šećera i 2 vanilin šećera. Papir za pečenje stavite u kalup te natisnite podlogu od keksa žlicom.

Izmiksajte sir s 5 jaja, 5 žlica šećera i 2 vanilin šećera.

Izlijte u kalup te pecite 30 minuta na 180 stupnjeva.

Pomiješajte 2 plava i 2 crvena kisela vrhnja s 5 žlica šećera i 1 vanilin šećerom. Izlijte u kalup na sir i pecite još dodatnih 30 minuta na 180 stupnjeva.

Cheezcake

Kad je gotovo, ohladite kolač na sobnoj temperaturi najmanje 2 sata, a zatim u hladnjaku još najmanje 3 sata prije konzumiranja.

Uživajte i dobar tek.

Cheezcake

Foto: Linea Snella

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako su ove poduzetnice i managerice prigrlile osobne i poslove krize...

Krize se uglavnom doživljavaju kao negativan fenomen, bilo da se radi o ekonomskim krizama na razini svijeta, države ili kompanije, ili...