Hillary Clinton piše knjigu o svojoj izbornoj kampanji i porazu od Donalda Trumpa

Kako je boriti se u „muškom“ poslovnom okruženju iskusila je Hillary Clinton, demokratska kandidatkinja na prošlogodišnjim američkim predsjedničkim izborima.

Njena pobjeda trebala je donijeti, prije svega, nadu u bolje sutra. Mnogi su smatrali da je vrijeme da najmoćnijom svjetskom silom zavlada žena. Predstavila se kao borac za djecu, žene,  invalide, radnike, siromašne i borila se za ujedinjenost svih bez obzira na rasu, spol, vjeru i seksualno opredjeljenje.

Iako na kraju nije odnijela pobjedu, već i svojom kandidaturom pokazala je zašto je uzor brojnim djevojkama i ženama koje žele ostvariti uspješnu karijeru, a i nakon izbora odlučila je nastaviti tako.

Nova knjiga Hillary Clinton inspirirana njenim najpoznatijim citatima

Naime, kako su priopćili iz izdavačke kuće „Simon & Schuster“, Hillary priprema novu knjigu. Knjiga je zasad bez naslova, bit će objavljena u jesen, a pisat će o izbornoj kampanji i porazu od američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Također, knjiga će biti inspirirana njenim najpoznatijim citatima. “Ti citati pomogli su mi slaviti dobra vremena, smijati se u apsurdnim vremenima, ustrajati u teškim vremenima i cijeniti sve što nam život nudi”, rekla je u priopćenju, a prenosi Quartz.

Iza bivše prve dame, senatorice i državne tajnice je već pet uspješnih knjiga, a sve od istog izdavača. Zajedno s knjigom, objavit će i novo ilustrirano izdanje bestsellera „It takes a Village“ za mlađe čitatelje. Ovu knjigu je prvi puta objavila 1996. godine, kad je bila prva dama.

Također, nastavit će suradnju s agencijom Harry Walker preko koje je realizirala plaćene govore zbog čega ju je u predizbornoj utrci kritizirao i protukandidat Bernie Sanders.

Foto: Rich Girard- Flickr

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...