Naučite sve o prodaji na novom izdanju Business Cafea u Zagrebu

19. srpnja 2018. od 18 do 20 h u Hotelu Academia održat će se 47. Business Cafe u Zagrebu s temom Živjeti i prodavati punim plućima.

S nama su ovaj puta četvero strastvenih poduzetnika s vrlo zanimljivim nesvakidašnjim poslovnim pričama.

Zanimljivi gosti s posebnim poslovnim pričama

Željka Maras, vlasnica je servisa www.jedemdoma.hr koja klijentima nudi usluge odlaska na tržnicu i nabavke namirnica te kuhanja sukladno željama i zdravstvenim potrebama u njihovom vlastitom domu. Cijeli koncept nakon brzog širenja doživljava i drugu neočekivanu transformaciju.

S nama je i Jelena Šimić Valentić, vlasnica wine bara i vinske škole Pupitres. Ona će nam ispričati kako je sa svojom strašću zarazila sve ljude oko sebe i u kratkom roku sakupila potrebna sredstva za ostvarenje sna – imati svoje mjesto, svoj ugostiteljski objekt.

Treći gost dolazi iz malog mjesta Strizivojne pored Vinkovaca, Tvrtko Gačić, vlasnik OPG-a i uvoznik i zastupnik poznatog Vitamixa kao i Hurom aparata. Tvrtko je, osim što naporno radi, snimajući svoje FB live videe ne samo postao viralan i popularan nego je i završio na nacionalnoj TV-u.

I specijalni BONUS – naš četvrti gost je Tomislav Bekec, vrhunski konzultant za prodaju, između ostalog i autor popularnog bloga Mala škola prodaje https://malaskolaprodaje.wordpress.com/

Tomislav će nas podučiti sve potrebno da uspješno svladamo one najčešće izgovore da mrzimo nekom nešto uvaljivati, da nismo mi za prodaju, da bismo sve radili samo da ne moramo prodavati, da ne znamo odrediti cijenu, da ne znamo prodati sebe i sve ostalo što sebi govorimo i na taj način sabotiramo vlastiti poslovni uspjeh.

Ulaznice po cijeni od 200 kn (PDV uključen) možete nabaviti na https://businesscafe.info/events/47-business-cafe-u-zagrebu-zivjeti-i-prodavati-punim-plucima/

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više