Održan poslovni forum “Mogućnosti suradnje između Armenije i Hrvatske”

Razvojna agencija Zagreb u suradnji s Technology and Science Dynamics i New Technology Education Fund-om organizirala je poslovni forum: „Mogućnosti suradnje između Armenije i Hrvatske ” na kojem su sudjelovale 22 tvrtke.

Hrvatsko – Armenski poslovni forum – prilika za razmjenu iskustava i znanja

Na samom početku foruma prisutne je pozdravila Ivana Čuljak, voditeljica projekta Tehnološki park Zagreb, te je tom prigodom istaknula važnost međusobnog povezivanja i razmjene znanja poduzetnika.

„Razvojna agencija Zagreb osmišljava i provodi inicijative namijenjene internacionalizaciji poslovanja poduzetnika, stoga smo danas i organizirali ovaj poslovni forum s armenskim tvrtkama.“ rekla je Ivana Čuljak.

Direktor New Technology Education Fund-a, Vahan Hovsepyan, predstavio je projekt  “Armenian ICT Expedition: AutoRally across Europe” u sklopu kojeg je i organiziran posjet tvrtki iz Armenije.

Predstavnici armenskih i hrvatskih ICT tvrtki koje su sudjelovale na poslovnim susretima su imali priliku prezentirati svoja inovativna rješenja. Poslovni forum se pokazao kao dobra prilika za razmjenu iskustava i znanja između tvrtki te stvaranje preduvjeta za međusobnu suradnju.

„Vrlo je korisno upoznati rješenja i ljude iz drugih regija. Ovakva događanja čovjeku mogu pružiti priliku za usporedbu s vlastitim rješenjima te su ujedno i idealna prilika za prezentaciju tvrtke„ izjavio je Damir Palavra, direktor Teamnet Group.

Foto: Razvojna agencija Zagreb

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...