Održan poslovni forum “Mogućnosti suradnje između Armenije i Hrvatske”

Razvojna agencija Zagreb u suradnji s Technology and Science Dynamics i New Technology Education Fund-om organizirala je poslovni forum: „Mogućnosti suradnje između Armenije i Hrvatske ” na kojem su sudjelovale 22 tvrtke.

Hrvatsko – Armenski poslovni forum – prilika za razmjenu iskustava i znanja

Na samom početku foruma prisutne je pozdravila Ivana Čuljak, voditeljica projekta Tehnološki park Zagreb, te je tom prigodom istaknula važnost međusobnog povezivanja i razmjene znanja poduzetnika.

„Razvojna agencija Zagreb osmišljava i provodi inicijative namijenjene internacionalizaciji poslovanja poduzetnika, stoga smo danas i organizirali ovaj poslovni forum s armenskim tvrtkama.“ rekla je Ivana Čuljak.

Direktor New Technology Education Fund-a, Vahan Hovsepyan, predstavio je projekt  “Armenian ICT Expedition: AutoRally across Europe” u sklopu kojeg je i organiziran posjet tvrtki iz Armenije.

Predstavnici armenskih i hrvatskih ICT tvrtki koje su sudjelovale na poslovnim susretima su imali priliku prezentirati svoja inovativna rješenja. Poslovni forum se pokazao kao dobra prilika za razmjenu iskustava i znanja između tvrtki te stvaranje preduvjeta za međusobnu suradnju.

„Vrlo je korisno upoznati rješenja i ljude iz drugih regija. Ovakva događanja čovjeku mogu pružiti priliku za usporedbu s vlastitim rješenjima te su ujedno i idealna prilika za prezentaciju tvrtke„ izjavio je Damir Palavra, direktor Teamnet Group.

Foto: Razvojna agencija Zagreb

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više