Osma godina Business Cafea – I utjecaj i profit

U skladu s novim počecima koje vežemo uz novu godinu, pred nama je još jedna prilika za razmišljanje o poslovnim planovima i namjerama. Želimo li uz profit i utjecaj i radost i ispunjenje svojim poslom, tema je nadolazećeg Business Cafea u Zagrebu.

Popularno druženje malih poduzetnika

43. Business Cafe – I profit i utjecaj – održat će se u Hotelu Academia, 25. siječnja u 18:00 sati. 

Gosti su ugledni poduzetnici koje ne treba posebno predstavljati: Nenad Bakić, serijski poduzetnik, investitor, bloger, osnivač portala Moj posao, osoba iza Croatian Makers pokreta te simbol STEM revolucije u školama; Gordana Deranja, nedavno proglašena jednom od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, prva žena predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca i osoba na čelu tvrtke Tehnomont; te Vedrana Džanić, serijska poduzetnica i vlasnica lanca dječjih vrtića Čigra.

Publiku očekuju i gosti iznenađenja, bogati pokloni poput wellness odmora u Hotelu Atlantida u Rogaškoj, niza radionica i poslovnog savjetovanja i dr., NOVO – networking stol uz uobičajenu networking igru kako bi se još više potakla nova poznanstva i uvećale poslovne prilike.

Popularno druženje malih poduzetnika i onih koji to žele biti i dalje uspješno širi svoj cilj: razmjenu znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova. Poslovanje je putem licence prošireno u 7 zemalja regije, a 15.2.2018. godine Business Cafe održat će se u Beču.

Cijena ulaznice je 200 kn, prijave su na [email protected]

Sve informacije i detalji su na www.businesscafe.info

Foto: Business cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više