Osma godina Business Cafea – I utjecaj i profit

U skladu s novim počecima koje vežemo uz novu godinu, pred nama je još jedna prilika za razmišljanje o poslovnim planovima i namjerama. Želimo li uz profit i utjecaj i radost i ispunjenje svojim poslom, tema je nadolazećeg Business Cafea u Zagrebu.

Popularno druženje malih poduzetnika

43. Business Cafe – I profit i utjecaj – održat će se u Hotelu Academia, 25. siječnja u 18:00 sati. 

Gosti su ugledni poduzetnici koje ne treba posebno predstavljati: Nenad Bakić, serijski poduzetnik, investitor, bloger, osnivač portala Moj posao, osoba iza Croatian Makers pokreta te simbol STEM revolucije u školama; Gordana Deranja, nedavno proglašena jednom od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, prva žena predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca i osoba na čelu tvrtke Tehnomont; te Vedrana Džanić, serijska poduzetnica i vlasnica lanca dječjih vrtića Čigra.

Publiku očekuju i gosti iznenađenja, bogati pokloni poput wellness odmora u Hotelu Atlantida u Rogaškoj, niza radionica i poslovnog savjetovanja i dr., NOVO – networking stol uz uobičajenu networking igru kako bi se još više potakla nova poznanstva i uvećale poslovne prilike.

Popularno druženje malih poduzetnika i onih koji to žele biti i dalje uspješno širi svoj cilj: razmjenu znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova. Poslovanje je putem licence prošireno u 7 zemalja regije, a 15.2.2018. godine Business Cafe održat će se u Beču.

Cijena ulaznice je 200 kn, prijave su na [email protected]

Sve informacije i detalji su na www.businesscafe.info

Foto: Business cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...