Posjetite Lisabon u siječnju uz posebnu promo cijenu leta i smještaja

Portugal je zemlja mediteranske klime, nasmijanih ljudi i opuštene atmosfere, a Lisabon je sve to i još puno više. I sami smo ga posjetili ljetos i oduševili se bogatom ponudom kulture, hrane i znamenitosti. Još uvijek povoljne cijene naspram ostalih europskih gradova zasigurno su bonus razlog za posjet. Grad je izvrsno povezan pa nećete gubiti puno vremena u prometu, a većinu glavnih znamenitosti možete obići i pješice.

Što vidjeti u Lisabonu

Kvart Alfama mjesto je gdje možete poslušati izvorni fado i često je besplatan u pojedinim lokalima. Toranj Belem možete naći na svakoj slici Lisabona pa ga nemojte zaboraviti uslikati i uživo.

Toranj Belem se nalazi u kvartu Santa Maria de Belem, a blizu tornja nalazi se i čuvena slastičarna Pasteis de Belem gdje morate probati poznatu slasticu Pastel de nata.

Neki će reći da je jednako ukusna i u bilo kojoj drugoj slastičarni u gradu, ali mi se ne bismo složili s time. Nemojte da vas zavara dugi red. Brzo se kreće i nećete čekati dulje od nekoliko minuta. Dolazi u slatkom pakiranju pa je i izvrstan suvenir za kupiti prije polaska kući.

Posebna cijena u siječnju

Lisabon se ne može opisati, mora se doživjeti! Zato je agencija Putujbolje pripremila izvrsnu ponudu za Lisabon koja po osobi iznosi 369 eura. Cijena vrijedi ako putuju dvije osobe u terminu 11.01. do 14.01.2019. Smještaj je u centru grada, a nakon kupovine javit će vam se točan naziv hotela. Ponuda vrijedi do 20.11.2018.!

Ponuda po osobi uključuje:

  • povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb – Lisabon – Zagreb /ručna prtljaga/
  • zrakoplovne takse
  • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnoj sobi
  • organizaciju i pripremu putovanja

Iskoristite i 20% popusta na putno zdravstveno i osiguranje od otkaza samo za klijente Putujbolje, kao i 20% popusta za policu osiguranja imovine.

Za sve informacije javite se na [email protected].  Želimo vam viagem feliz/sretan put!

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

idealna temperatura klime za hlađenje

Ovo je idealna temperatura klima uređaja ako želite ostati zdravi

Na klima uređaj ljeti gledamo kao na nekog superheroja. Vanjske temperature penju se i do 40 Celzijevih stupnjeva i jedva se...
- Advertisment -