Posjetite Lisabon u siječnju uz posebnu promo cijenu leta i smještaja

Portugal je zemlja mediteranske klime, nasmijanih ljudi i opuštene atmosfere, a Lisabon je sve to i još puno više. I sami smo ga posjetili ljetos i oduševili se bogatom ponudom kulture, hrane i znamenitosti. Još uvijek povoljne cijene naspram ostalih europskih gradova zasigurno su bonus razlog za posjet. Grad je izvrsno povezan pa nećete gubiti puno vremena u prometu, a većinu glavnih znamenitosti možete obići i pješice.

Što vidjeti u Lisabonu

Kvart Alfama mjesto je gdje možete poslušati izvorni fado i često je besplatan u pojedinim lokalima. Toranj Belem možete naći na svakoj slici Lisabona pa ga nemojte zaboraviti uslikati i uživo.

Toranj Belem se nalazi u kvartu Santa Maria de Belem, a blizu tornja nalazi se i čuvena slastičarna Pasteis de Belem gdje morate probati poznatu slasticu Pastel de nata.

Neki će reći da je jednako ukusna i u bilo kojoj drugoj slastičarni u gradu, ali mi se ne bismo složili s time. Nemojte da vas zavara dugi red. Brzo se kreće i nećete čekati dulje od nekoliko minuta. Dolazi u slatkom pakiranju pa je i izvrstan suvenir za kupiti prije polaska kući.

Posebna cijena u siječnju

Lisabon se ne može opisati, mora se doživjeti! Zato je agencija Putujbolje pripremila izvrsnu ponudu za Lisabon koja po osobi iznosi 369 eura. Cijena vrijedi ako putuju dvije osobe u terminu 11.01. do 14.01.2019. Smještaj je u centru grada, a nakon kupovine javit će vam se točan naziv hotela. Ponuda vrijedi do 20.11.2018.!

Ponuda po osobi uključuje:

  • povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb – Lisabon – Zagreb /ručna prtljaga/
  • zrakoplovne takse
  • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnoj sobi
  • organizaciju i pripremu putovanja

Iskoristite i 20% popusta na putno zdravstveno i osiguranje od otkaza samo za klijente Putujbolje, kao i 20% popusta za policu osiguranja imovine.

Za sve informacije javite se na [email protected].  Želimo vam viagem feliz/sretan put!

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -