Pronašle smo savršeno mjesto u Zagrebu za poslovni ručak i kavu – Hotel Capital u Jurišićevoj 22

Znate ono kad pronađete savršeno mjesto za poslovni ručak, kavu, ali dok do njega dođete….prvo pronađi parking, pa dođi do mjesta…Mi smo pronašle i savršeno mjesto i savršeni parking. U nastavku prenosimo naše iskustvo!

Nazovete da dolazite, dočekaju vas na ulazu, preuzmu auto, odvezu ga u garažu i na odlasku vas auto čeka. Ukoliko ste Women in Adria članica, ova usluga preuzimanja i parkiranja automobila je besplatna. Druga važna stvar nama ženama je interijer, naravno. On mora biti sa stilom jer želimo cijeli “paket”, uz dobru uslugu, piće, hranu i okruženje u kojem se dobro osjećamo.

Poslovni ručak ili sastanak sa stilom

Caffe i restoran u hotelu Capital je naša nova omiljena lokacija za poslovni sastanak, ručak, kavu… za veće ili manje grupe. U svakom slučaju imat ćete privatnost jer ćete biti dovoljno udaljeni od ostalih gostiju. Na ovom prekrasnom mjestu i obični sastanak pretvara se u druženje sa stilom jer u Capitalu kažu da je uvijek vrijeme za šampanjac, tako će vam uz kavu ponuditi Nicolas Feuillatte, najprodavaniji francuski šampanjac.

poslovni ručak

Poslovni ručak na nivou

Ukoliko se radi o poslovnom ručku, a nemate puno vremena, svaki dan imate na raspolaganju dnevni meni. Možete i iznenaditi svoje partnere pozivom na doručak koji će pamtiti.

poslovni ručak
poslovni ru

Ako je prilika i imate vremena za a la carte meni, vaše goste impresionirat će i Coravin selection najfinijih vina. Mi smo uživali u beef carpaciu, juhi od škampa, souvie teletini i za kraj desertu iznenađenja šefa kuhinje, punjenim piškotama s kremom od sira s jagodama i perlama od aceta balsamica.

Sve WiA članice ostvaruju pogodnost besplatnog parkinga, ODVOZA I DOVOZA AUTOMOBILA uz prethodnu najavu.

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

učenje iz pogrešaka

Kako Coca-Cola, Netflix i Amazon uče iz pogrešaka?

Zašto sve više uspješnih poslovnih lidera potiče svoje zaposlenike, ali i druge tvrtke na učenje iz pogrešaka? I štoviše, potiče...
- Advertisment -