Pronašle smo savršeno mjesto u Zagrebu za poslovni ručak i kavu – Hotel Capital u Jurišićevoj 22

Znate ono kad pronađete savršeno mjesto za poslovni ručak, kavu, ali dok do njega dođete….prvo pronađi parking, pa dođi do mjesta…Mi smo pronašle i savršeno mjesto i savršeni parking. U nastavku prenosimo naše iskustvo!

Nazovete da dolazite, dočekaju vas na ulazu, preuzmu auto, odvezu ga u garažu i na odlasku vas auto čeka. Ukoliko ste Women in Adria članica, ova usluga preuzimanja i parkiranja automobila je besplatna. Druga važna stvar nama ženama je interijer, naravno. On mora biti sa stilom jer želimo cijeli “paket”, uz dobru uslugu, piće, hranu i okruženje u kojem se dobro osjećamo.

Poslovni ručak ili sastanak sa stilom

Caffe i restoran u hotelu Capital je naša nova omiljena lokacija za poslovni sastanak, ručak, kavu… za veće ili manje grupe. U svakom slučaju imat ćete privatnost jer ćete biti dovoljno udaljeni od ostalih gostiju. Na ovom prekrasnom mjestu i obični sastanak pretvara se u druženje sa stilom jer u Capitalu kažu da je uvijek vrijeme za šampanjac, tako će vam uz kavu ponuditi Nicolas Feuillatte, najprodavaniji francuski šampanjac.

poslovni ručak

Poslovni ručak na nivou

Ukoliko se radi o poslovnom ručku, a nemate puno vremena, svaki dan imate na raspolaganju dnevni meni. Možete i iznenaditi svoje partnere pozivom na doručak koji će pamtiti.

poslovni ručak
poslovni ru

Ako je prilika i imate vremena za a la carte meni, vaše goste impresionirat će i Coravin selection najfinijih vina. Mi smo uživali u beef carpaciu, juhi od škampa, souvie teletini i za kraj desertu iznenađenja šefa kuhinje, punjenim piškotama s kremom od sira s jagodama i perlama od aceta balsamica.

Sve WiA članice ostvaruju pogodnost besplatnog parkinga, ODVOZA I DOVOZA AUTOMOBILA uz prethodnu najavu.

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hodanje tijekom radnog dana

Zašto usred radnog dana trebate prošetati?

Ako ste radoholičarka, hodanje tijekom radnog dana sigurno nikad nije bila opcija za vas. No, možda je vrijeme da to promijenite....
- Advertisment -