Oduševljeni klijenti donijeli Mašineriji nagradu za Global Lidere 2018. godine

Mašinerija, agencija za dizajn i razvoj web i mobilnih aplikacija te softverskih rješenja, nedavno je na temelju pozitivnih testimonijala dobila veliko svjetsko priznanje od Clutcha, agencije iz Washington D.C.-ja koja se bavi ocjenjivanjem suradnje među tvrtkama.

Prepoznata kvaliteta

Agencija Clutch pruža poslovne uvide kroz testimonijale klijenata, studije slučaja i objektivne kvantitativne podatke. Sveukupno, tvrtka Clutch pruža tvrtkama koje su u potrazi za idealnim poslovnim partnerom informacije koje se koriste za uspostavljanje učinkovitijih i transparentnijih transakcija te im olakšavaju konačni odabir.

Tvrtka Clutch već je nekoliko puta prepoznala Mašineriju kao jednu od top agencija za razvoj softverskih proizvoda te ju uvrstila u Globalne Lidere za 2018. godinu, prepoznavši tako decidiranost Mašinerije svojim klijentima i visoku kvalitetu koju garantiraju prilikom razvoja proizvoda za klijente.

“Za ovo priznanje zaslužni su naši klijenti. Njihovi iskreni testimonijali i visoke ocjene koje su nam dali doveli su do toga da impresioniramo Clutch te da nas uvrste u top softverske agencije, kao i globalne lidere za 2018. godinu”, ističe Lora Pleško, CEO Mašinerije.

softverska rješenja

Brojni zadovoljni klijenti

Dovoljno je samo zavirnuti u testimonijale koje je tvrtka Clutch prikupila od klijenata Mašinerije kako bi bilo jasno da su priznanja sasvim opravdana. Tako je jedna od istaknutijih klijentica iz New Yorka, za koju je Mašinerija izradila alat za kolaboraciju na sastancima (koji je kasnije uspješno prodan), naglasila da je posebice zadovoljna profesionalnošću i „klikom“ s Mašinerijom.

“Platila bih velike novce da mogu i dalje surađivati s Mašinerijom. Tim je trebao vrlo malo nadziranja s naše strane i vrlo brzo shvatili su što želimo postići s našim proizvodom. Posebno smo uživali u dizajnu i pažljivo promišljenom korisničkom iskustvu, a s tehničke strane sve je radilo baš kako treba.”

I njihovi ostali klijenti dijele slično mišljenje.

“Mašinerijin tim je od početka razumio svrhu i važnost našeg proizvoda. Iako smo ih angažirali kao vanjske konzultante, vrlo brzo su postali dio našeg tima. Impresionirala nas je njihova motivacija i sposobnost da s nama usko surađuju i dijele našu viziju. Uspjeh našeg proizvoda odražava kvalitetu rada kojeg je Mašinerija isporučila”, rekla je predsjednica Tin LIzzee Appliance Repair-a iz North Caroline, koja je Mašineriju angažirala za izradu sofisticiranog proizvoda za daljinsku video tehničku podršku kod popravljanja kućanskih aparata.

Mašinerija je ponosna i na zadovoljstvo svog dugogodišnjeg klijenta Living Scriptures iz države Utah za koje izrađuju video-streaming platformu sa svim popratnim proizvodima. Platforma je vrlo slična Netflixu, ali je specijalizirana za filmove religijskih sadržaja.

“Mašinerijin je tim vrlo responzivan i proaktivno postavlja mnoga pitanja, ali i daje rješenja kako bismo poboljšali naš proizvod. Kroz godine postali su nam pravi partner na kojeg se možemo osloniti”, zaključili su.

Foto: Mašinerija

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više