Steknite bolji uvid u svoje poslovanje koristeći Business Lens

EBRD je pokrenuo Program za poduzetnice u Hrvatskoj koja se sastoji od financijskih i nefinancijskih usluga. Lansirao je i besplatni online dijagnostički alat Business Lens kojem možete pristupiti putem linka.

Program za poduzetnice u Hrvatskoj

Business Lens se sastoji od 120 pitanja i pokriva 7 ključnih područja vašeg poslovanja: financijski management, poznavanje tržišta, marketing i prodaja, strategija i organizacija, ljudski resursi, upravljanje rizicima i poslovanje.

Za ispunjavanje upitnika potrebno je izdvojiti svega  20-tak minuta. Izvještaj će vam pomoći u sagledavanju vašeg poslovanja iz potpuno nove perspektive, pomažući vam pri identificiranju svojih prednosti i, što je najvažnije, prilika za daljnji razvoj.

Ovaj izvještaj vam također može pomoći pri razgovorima sa svojim timom ili prilikom podnošenja zahtjeva za kredit ali i razvoju vaših vještina putem umrežavanja ili mentoringa.

Pozivamo vas na korištenje besplatnog alata!

Za sva dodatna pitanja i komentare, molimo vas kontaktirajte EBRD ured u Hrvatskoj.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vaučeri za digitalizaciju

Vaučeri za digitalizaciju – poduzetnici, unaprijedite digitalno poslovanje

Vaučeri za digitalizaciju nastali su u projektu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. –...